El Consell convoca 9 places d’allotjament per a estudiants a la Casa de Menorca de Barcelona

Els interessats han d’estar empadronats a qualsevol municipi de l’illa que cursin estudis universitaris de primer, segons i tercer cicle o formació professional i altres que no es puguin cursar a Menorca. (Consulta les bases i accedeix a la sol·licitud).

23/05/2018

El Consell de Menorca posa 9 places d’allotjament a la Casa de Menorca de Barcelona a disposició d’estudiants menorquins. Així quedà reflectit a les bases que regulen la selecció dels joves menorquins que opten a residir a la Casa de Menorca a Barcelona i la convocatòria corresponent al curs acadèmic 2018-2019, les quals van ser aprovades per l’Equip de Govern de l’ens insular.

Segons aquestes bases, els beneficiaris han de ser estudiants empadronats a qualsevol dels municipis de Menorca, que estudiïn o que iniciïn estudis universitaris de primer, segon i tercer cicle; estudis de formació professional que no es puguin cursar a Menorca, estudis oficials de durada superior a un any que no es puguin cursar a l'illa i qualsevol estudi post-obligatori que s'hagi de cursar fora de l’illa, a Barcelona capital i província.

El règim d'estada a la Casa de Menorca és de lloguer en habitació compartida i la selecció es farà per criteris econòmics i acadèmics.

Les sol·licituds s'han de presentar a les oficines del Servei  d’Atenció al Ciutadà a Maó i a Ciutadella i a la resta d'ajuntaments dels municipis que no disposen d'oficines del Consell Insular. El termini per fer-ho acaba dia 28 de juny. 

La finalitat d’aquesta iniciativa és que cap persona amb voluntat de cursar estudis que no es puguin realitzar a l’illa de Menorca no els cursi per manca de recursos econòmics.

Consulta:

- Bases per a la selecció d'aspirants a l'allotjament a la Casa de Menorca.

- Model normalitzat de sol·lcitud.

 

Notícies relacionades

El Consell presenta l'estat de les actuacions de millora de la zona de les bateries de Favàritx

El projecte permetrà obrir un nou traçat de Camí de Cavalls, nou aparcament i servei de bus llançadera per accedir al far

La redacció del projecte de reforma del tram de Rafal Rubí de la general entra en la recta final

L’equip de govern del Consell Insular manté el seu ferm compromís d’esbocar l’estructura de Rafal Rub