Candidatura al Parlament Balear

1. Josep Castells Baró
Vaig néixer el 1970 a Barcelona i fa 16 anys que visc a Menorca. Som pare de tres fills.

En l’àmbit professional, som advocat i empresari. Sempre m'he sentit empès a participar socialment i políticament, actitud que atribuesc al meu pas per l’escoltisme. Mai he sabut quedar indiferent respecte les coses que m’envolten. i sempre he mirat de fer una contribució per canviar les coses que he trobat que no eren correctes. Tenc la convicció que les coses es poden canviar amb constància i perseverància. Evidentment, hi ha molts canvis que es poden fer des d’àmbits de participació no polítics. Però n’hi ha molts d’altres que només es poden fer des de la política. En aquest sentit, una de les meves divises és la genial frase de Joan Fuster: tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres.

2. Joana Gomila Lluch
Tenc 54 anys i som mare de dos fills. Som llicenciada en matemàtiques i professora a l’IES M. Àngels Cardona.

La meva afició és el cant i m’agrada caminar, compartir bons moments amb la família i els amics i contemplar la natura. Aquests darrers sis anys he tingut l’honor i la responsabilitat de ser la batllessa de Ciutadella, acompanyada de persones que han estat el meu estaló. Crec en una manera diferent de fer política on el diàleg i les diferents postures serveixen per arribar a millors solucions. Conec molt bé la vida municipal , perquè a més de fer sis anys que som alcaldessa, vaig ser dos anys regidora d’hisenda i 6 anys regidora a l’oposició. Pens que puc aportar els meus coneixements i la meva experiència municipal, a la vida parlamentària amb Més per Menorca, un partit amb el que compartesc ideals i manera de fer política.

3. Miquel Àngel Maria Ballester
Vaig néixer a Maó l'any 1965. Som llicenciat en estudis eclesiàstics i expert internacional en anàlisi i intervenció social.

He desenvolupat la meva carrera professional en el Tercer Sector i la docència. Ara, i després de set anys al govern del Consell Insular, en un moment en què el projecte de Més per Menorca es troba més fort, unit i il·lusionador que mai, ha arribat el moment de cedir el testimoni a un nou equip de companyes i companys que serà capaç d’oferir a la ciutadania de Menorca un projecte renovat i esperançador, el projecte que Menorca necessita per encarar amb èxit els grans reptes que tenim com a territori i com a societat. Fa poc temps vaig rebre la vostra confiança per assumir la responsabilitat de la coordinació del partit, a la qual em vull dedicar amb la mateixa intensitat que he posat en la meva tasca com a conseller. I crec també que puc continuar ajudant a fer créixer el nostre projecte amb el repte engrescador de tornar a tenir grup parlamentari propi.

4. Leonor Berja Riudavets
Tenc 45 anys i som d’es Castell. Estic casada i tenim dos fills. Vaig estudiar magisteri i soc mestra de pedagogia terapèutica a l’escola pública des de fa més de 20 anys.

Militant del PSM des que tenc dret a vot, estic vinculada a Més per Menorca des dels seus inicis i he format part de diferents projectes tant a nivell municipal com insular. La ciutadania menorquina es mereix representants polítics que estimin i defensin la terra que trepitgen, compromesos en la justícia social, en polítiques econòmiques per a tots i totes, en una educació de qualitat, amb la cultura, coherents i sense segones intencions, dialogants i sabedors de les necessitats reals.

5. Damià Moll Cardona
El meu nom és Damià Moll, soc resident a Ciutadella tot i que bona part de la meva trajectòria professional l’he desenvolupada a Maó, com a professor de secundària.

Aquests darrers anys he exercit com a director insular de transports. La meva vinculació i compromís amb Més per Menorca ve des dels inicis de la seva creació i des de pràcticament els primers moments he format part de la seva executiva, per tant, tot i no gaudir d’una dilatada experiència política si que he pogut observar el funcionament orgànic del partit. Els efectes d’una bona gestió i de la coherència política crec que són, sense cap mena de dubte, algunes de les senyals d’identitat del nostre partit i això ens ha permès consolidar-nos com una formació amb veu autoritzada per a defensar els interessos de tots els menorquins.

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit