Més per Menorca valora de forma positiva el compliment dels compromisos signats amb el Govern

Els diputats Nel Martí i Patrícia Font s’han reunit amb la vicepresidenta, Bel Busquets, i amb la consellera de Presidència, Pilar Costa, per tal de fer el seguiment dels ‘Acords per Menorca’

21/12/2017

Els diputats de Més per Menorca Nel Martí i Patrícia Font s’han reunit aquest dimarts amb la vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, i la consellera de Presidència, Pilar Costa, per tal de valorar el compliment dels compromisos signats amb el Govern, coneguts com a ‘Acords per Menorca’.

Més per Menorca ha valorat de forma positiva l’acció del Govern a l’illa, que tindrà continuïtat gràcies al Projecte de Pressuposts de la Comunitat Autònoma per al 2018 i al compliment dels compromisos adquirits amb la formació menorquinista, signats el 12 de juny.

Martí ha assegurat que “a pesar de tot, ha valgut la pena donar suport al Govern i signar els ‘Acords per Menorca’ perquè han permès l’execució de projectes històrics per a l’illa i la garantia que d’altres, que ja estan totalment encaminats, s’executaran”.

Martí ha recordat que “ja són una realitat els projectes del Conservatori, l’Escola d’Adults de Maó, o l’Hostatge per a malalts i familiars a Son Espases, entre d’altres”.

Malgrat tot, encara hi ha temes en els quals s’està treballant perquè es puguin executar durant el proper any. “És el cas de l’Escola d’Hosteleria de Ciutadella, l’aplicació de la Llei de Fosses o la proposta perquè els estudiants i malalts menorquins paguin com a residents el transport terrestre a Palma”, ha explicat el diputat.

Cal recordar que Més per Menorca es va comprometre a donar suport al Govern de Francina Armengol amb la condició que s’executessin una sèrie de propostes relacionades amb l’illa de Menorca. Es tracta d’un compromís de mínims relacionat amb les persones, el medi ambient, la cultura i la llengua.

Notícies relacionades

Francina Armengol i Josep Castells, després de la firma.

Més per Menorca acorda amb Armengol 18 mesures a canvi del sí a la investidura

Josep Castells: «És un bon pacte d'inici però no ens compromet a donar suport a la resta de polítiques del Govern»

Josep Castells.

Avanç en les negociacions entre Més per Menorca i el PSIB per donar suport a la investidura

La proposta d'acord recull una vintena de punts així com mecanismes per fer el seguiment i donar continuïtat a la col·laboració entre Més per Menorca i el Govern durant la legislatura