Actualitat

Portal d'entrada

El Llatzeret torna a obrir les porter per a les visites guiades

Estan programades un centenar de visites guiades al complex històric del port de Maó durant 6 mesos: a partir de demà dissabte dia 4 fins a finals d’octubre.

Foto i informació: Biosport Menorca.

Quatre noves pistes de pàdel a Sant Lluís per a la World Padel Tour

El Consell insular en finançarà dues, mentre que les altres dues seran costejades per l’empresa Biosport Menorca.

Maite Salord: “És en la confluència público-privada que podem beneficiar a tothom”

Els Segments Estratègics Turístics (SETs) tenen una molt bona acollida entre l’empresariat del sector serveis. Uns setanta representants del sector turístic han assistit a la jornada i una quinzena han formalitzat la sol·licitud d’entrada.

Foto: Maite Salord i la palista menorquina Gemma Triay amb organitzadors

Maite Salord assisteix a la presentació de la WPT a la seu del Comitè Olímpic Espanyol

La vicepresidenta insular va ser present a Madrid com a representant d’una de les noves seus que tindrà aquest esdeveniment internacional de pàdel, ja que organitza l’Estrella Damm Menorca Open del 6 al 13 d’octubre.

Menorca i Alemanya estaran connectades durant 7 mesos, d’abril a octubre

La consellera de Promoció Turística, Maite Salord, afirma que “aquest fet confirma que l’illa genera demanda en el mercat alemany fora dels mesos punta”.

Foto ASHOME

S’impulsa la creació d’espais público-privats per millorar el producte turístic

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i l’Agència d’Estratègica Turística de les Illes Balears (AETIB) organitzen per al dia 14 de març a Maó una jornada informativa sobre Segments Estratègics Turístics (SET)

Maite Salord: “Hem de fer feina perquè cresqui la demana des d’Alemanya”

La presència aquests dies a la Fira ITB de Berlín s’encamina a reforçar la promoció per incentivar l’interès del turista germànic, considerat un mercat prioritari.

La gran maqueta de l‘Esfera Armil·lar, cedida al Consell, s’exposarà al Llatzeret durant 20 anys

L’obra escultòrica dels artistes Rafael Trénor i Juan Enrique Almeida, fa 3’73 metres d’altura i 2’98 d’amplada i va guanyar l’any 1986 el concurs de l’Expo ’92 de Sevilla.

Maite Salord i Josep Castells

Menorca ha de ser una Destinació turística única capacitada per diversificar l’oferta

Gestionar des del Consell l’Impost de Turisme Sostenible, lligar la marca insular de Reserva de Biosfera i incentivar mercats turístics estratègics, alguns dels principals pilars per a la propera legislatura.

El Consell manté i millora la línia de bus-llançadora per accedir a la platja de Macarella

Una volta fetes les valoracions adients sobre el funcionament de la prova pilot de l’estiu passat, s’acorda implantar aquesta alternativa però millorant alguns aspectes per als usuaris.