Actualitat

Menorca reforça la promoció turística als mercats prioritaris

El full de ruta de la Fundació Foment del Turisme davant la incertesa del Bréxit és un seguit d’accions al Regne Unit per motivar la demanda de cara a la propera temporada.

Menorca ja és reserva Starlight, una destinació per a l’observació astronòmica

La Fundació Foment del Turisme rep a FITUR la certificació que situa l’illa a la xarxa internacional en aquesta modalitat turística. Per altra banda, per aquest 2019 pesa la incertesa davant el Bréxit.

La MeCup i l’oportunisme malintencionat del PP

El partit de l’oposició al Consell evidencia, una vegada més, la precarietat argumental per fer política.

La hipocresia del PP amb la despesa de personal a la Fundació Foment del Turisme

La llavors consellera de Promoció Turística, Salomé Cabrera, es va gastar 305.000 euros en la contractació encoberta de personal a través d’una empresa externa, tot just després d’aplicar-se un ERO a la Fundació Destí, precursora de l’actual FFTM.

la consellera Salord i el director insular, Isaac Olives

Un 2019 amb més autonomia per a Promoció Turística, amb més recursos i més accions

La Fundació Foment del Turisme de Menorca disposarà per a l’any que ve d’un pressupost de quasi 3,7 milions, en el que serà el primer any de la gestió com a competència pròpia.

Segell de qualitat

Menorca augmenta un 40% les adhesions al Sistema Integral de Qualitat Turística

El darrer any la Fundació Foment del Turisme de Menorca ha aconseguit que incorporar 21 nous negocis turístics. La consellera Maite Salord apunta que “la qualitat és imprescindible per fer Menorca més competitiva”

La temporada turística ha acabat sent bona (Vídeo)

La consellera Maite Salord, diu que no cal fer triomfalisme, però sí per remarcar que s’han superat les males previsions inicials, fins i tot amb algunes dades que mostren la progressió cap a la qualitat, amb indicadors que superen el 2017, un any rècord.

Menorca cerca el turisme esportiu a la WTM de Londres

La Fundació Foment del Turisme organitza un acte promocional per reforçar la imatge de destinació esportiva. La consellera Maite Salord apunta que aquest tipus de turisme “és sinònim de qualitat i sostenibilitat, dos objectius irrenunciables”.

La consellera Maite Salord i el director insular Isaac Olives

La Fundació Foment del Turisme comptarà l'any 2019 amb 3,67 milions, un 60% més que fins ara

En paraules de la consellera Maite Salord, l’any que ve serà “el primer any en què decidirem autònomament com farem la promoció turística i, a més, amb un pressupost a l’alçada dels reptes que tenim”.

Maite Salord, Susana Mora i Javier Gándara

EasyJet Airline cobrirà de novembre a abril la ruta entre Menorca i Londres fins l’any 2021

El Consell de Menorca adjudica per 450.000 euros aquest servei a la companyia britànica, la qual operarà des del primer de novembre amb una freqüència mínima de dos vols setmanals d’anada i tornada.