Menorca i Londres ja tornen a estar connectades

L’aeroport menorquí ha rebut el primer vol de la capital britànica. La consellera Maite Salord ha comentat que el transport aeri “és absolutament necessari per al desenvolupament econòmic i social de Menorca”.

06/02/2018
Maite Salord, consellera de Promoció Turística Maite Salord, consellera de Promoció Turística

Menorca i Londres ha tornen a estar connectades. Avui migdia ha aterrat el primer vol procedent de l’aeroport de Gatwick, en la ruta que ha instaurat la comapnyia britànica easyJet. Una connexió que estarà operativa des d’avui i cada dimarts i que l'empresa ja havia anunciat a finals de novembre. Així, l’absència de vols directes entre la nostra illa i la capital del Regne Unit recupera l’operativitat després de 3 mesos, quan la companyia Monarch va anunciar la fi de les operacions el passat mes de setembre.

La consellera de Promoció Turística, Maite Salord, ha qualificat d’ “important” el dia d’avui i ha subratllat com a determinant la implicació de tots, sector públic i privat, per a la resolució d’aquesta problemàtica. “Gràcies a la feina que s’ha fet des de l’administració, el sector privat i la direcció de l’Aeroport de Menorca, avui recuperam la connexió amb el Regne Unit”, ha assenyalat la consellera, alhora que ha agraït a easyJet per la decisió d’avançar l’operativa d’estiu.

Més connexions i menys estacionalitat

Salord ha recordat que dos dels grans objectius amb què treballa la Fundació Foment del Turisme de Menorca són la millora de la connectivitat aèria i l’ampliació de la temporada turística, dues qüestions que, ha insistit, “van de la mà”.

En aquest sentit, cal entendre la decisió adoptada conjuntament per l’administració i el sector empresarial de convocar un concurs públic de màrqueting vinculat a la prestació de la ruta Menorca-Londres durant l’hivern. “La idea amb que treballem és, de cara a la propera tardor, no només mantenir aquesta connexió, sinó millorar-la”, ha avançat Salord.

La titular de Promoció Turística no ha descartat aplicar aquesta mateixa fórmula a altres mercats prioritaris per a Menorca, com són l’alemany i el francès. La consellera de Promoció Turística ha indicat que que “el transport aeri és absolutament necessari per al desenvolupament econòmic i social de Menorca. Per això farem tot el que estigui a les nostres mans per aportar solucions que ens assegurin unes connexions continues i estables”.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa reduir el nombre de places turístiques

El partit menorquinista demana al Consell Insular la creació de la borsa de places i condicionar l’expedició de cada nova llicència a la desactivació de dues places existents

Més per Menorca demana limitar la massificació nàutica a la mar

Els consellers menorquinistes proposen al Consell Insular l’elaboració del Pla director sectorial d’Ordenació del Litoral de Menorca

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit