El Consell incrementa un 33% la despesa destinada al manteniment de carreteres

En quatre anys es preveuen la inversió de 1.167.203 euros a la xarxa viària insular i municipal, en total 335 quilòmetres.

18/05/2018
Actuacions a la xarxa viària de Menorca Actuacions a la xarxa viària de Menorca

El Consell de Menorca ha adjudicat l’execució de les operacions de conservació i manteniment de carreteres i camins de Menorca a l’empresa Triatges Menorca S.L. per un import de 212.250,00 € (iva inclòs) anuals i una durada de 2 anys prorrogables.

L’acord es va ratificar al Consell Executiu del passat 14 de maig de 2018 en un contracte de nova creació destinat a la prestació d’aquest servei. El conveni també inclou el cofinançament amb els diferents ajuntaments de l'illa i dels camins i aparcaments de la institució insular.

Amb aquest nou contracte de serveis es cobriran les necessitats de conservació i manteniment de 132,68 km de carreteres i camins de titularitat municipal inclosos en el conveni signat en data 29 de setembre de 2017 amb els ajuntaments de Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal, Maó i Sant Lluís; 9,85 km de camins d'accés a fars de titularitat del Consell Insular de Menorca, i 6,75 km de camins d'accés a les platges de Macarella, Son Saura i la Vall, a més dels seus aparcaments.

Cal recordar que a finals del mes de febrer de 2018 el Consell Insular ja va signar, amb la UTE formada per Innovia Coptalia S.A.U. i Construccions Olives S.L., el contracte de servei per a l'execució d'operacions de conservació dels 186,12 km de carreteres competència de la institució insular, amb un pressupost d’adjudicació de 954.953,69 € (iva inclòs) anuals.

El conjunt d'aquests dos contractes suposarà un increment d'un 33% en els recursos destinats a la conservació i manteniment de la xarxa de carreteres i camins respecte del contracte aprovat per l’anterior equip de govern, incorporant en total 335,4 km de carreteres i camins i 19.000 m2 d'aparcaments.

Amb el nou acord es preveu que en el termini 2018-2022 es destinin un total de 1.167.203 euros anuals a la Conservació de les carreteres: 955.000 euros per a les de titularitat del Consell i 212.250 euros per a les municipals, més els accessos a les platges.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa diverses mesures contra la massificació turística en el ple del Consell

El portaveu del grup menorquinista, Josep Juaneda, proposa duplicar l’ITS al lloguer vacacional, planteja eliminar les places turístiques obsoletes i demana aplicar la limitació de l’entrada de vehicles

Josep Juaneda sol·licita l’esborrany del pressupost de 2024 al president Vilafranca

El portaveu menorquinista s’ha adreçat de nou al president per tal de negociar els comptes del Consell Insular

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit