Avancen les obres de la residència per a malalts i familiars de Son Espases

El compromís de Més per Menorca amb l’Executiu balear s’acompleix segons el previst en els Acords de Governabilitat (girau fotos sobre la fletxa)

21/07/2017

Més per Menorca segueix amb interès les actuacions que estan compromeses entre el Govern balear i la formació menorquinista, recollits en el Document d’Acords entre ambdues parts. Si fa pocs dies s’aprovava en el Ple de Parlament la reforma del Dret Civil de les Illes Balears (també reivindicat per la formació menorquinista) ara també es constata el bon ritme de les obres per a l’habilitació de les places de residència per a malalts i familiars de les illes menors que s’han de traslladar a Son Espases per mor de tractaments i intervencions mèdiques.

L’interès de Més per Menorca sobre aquesta qüestió és cabdal. La previsió en la posada en marxa de les places residencials estava previst per a aquest mes de juny. Tanmateix les obres van dur retards per mor de l’endarreriment en l’atorgament de les llicències d’obres. Una preocupació que ja va manifestar, al seu momnet, el portaveu menorquinista Nel Martí.

La presidenta Francina Armengol responia el passat mes d’abril, en sessió parlamentària, a instància dels menorquinistes, que les obres començarien el mes de maig i les habitacions s’obririen per a l’allotjament de pacients el proper mes d’octubre.

El seguiment sobre el tema que fa Més per Menorca dóna a entendre que els terminis explicats per la presidenta balear caminen en la bona direcció.

Aquest és un dels compromisos electorals de Més per Menorca i un dels punts importants establerts en els Acords de Governabilitat, el document que compromet el suport de Més per Menorca al Govern balear a canvi de l’execució i compliment d’una sèrie de prioritats i actuacions polítiques.

Notícies relacionades

L’aprovació de la Llei Menorca Reserva de Biosfera és un èxit i una fita històrica

Cal recordar que no hi hauria hagut llei si no fos perquè Més per Menorca es va plantar el mes d’abril

La Llei Reserva de Biosfera que aprovarà el Parlament serà la mateixa que va sortir del Consell

Més per Menorca ha aconseguit que es mantingui la possibilitat de limitar l’entrada de cotxes aquest mateix estiu