Inici de la Segona Fase de Primàries a Més per Menorca

Els adherits a la formació poden presentar la seva candidatura de l'1 al 6 de febrer per ocupar un dels 13 llocs de les llistes (insular o autonómica) acompanyada per 5 avals. Les eleccions seran el dia 17.

29/01/2019

Els adherits a Més per Menorca elegiran el proper dia 17 de febrer de 2019 les persones que han de completar les llistes electorals de cara al comicis del mes de maig de 2019, després d'elegir, el passat 16 de desembre, els corresponents caps de llista de les candidatures insular i autonòmica. Així les dades són les següents:

REQUISITS:

1.- Es podrà presentar qualsevol persona, adherida a Més per Menorca, a les llistes del Consell o bé a les del Parlament (veure formulari per a presentar-se a la candidatura)
2.- La presentació de la candidatura haurà d'anar acompanyada per la firma de 5 avals de persones adherides. (veure aquí document)
3.- Els aspirants a ocupar un lloc a les llistes hauran d'emplenar un document de compromís i signar l'acceptació del CODI ÈTIC de Més per Menorca.

CALENDARI DE LA SEGONA FASE DE PRIMÀRIES, DURANT EL MES DE FEBRER

El calendari de Primàries una segona fase, que s'inicia aquest mes de febrer i serà per a l’elecció de les resta de persones que han de conformar les dues llistes electorals.

  • De l’1 al 6 de febrer, presentació oberta de candidats a omplir les llistes del Consell i Parlament.
  • Dia 7 i 8 publicació de candidats i reclamacions, respectivament.
  • Dia 15 Resolució de reclamacions, s’hi fos el cas.
  • Dia 16 Publicació definitiva de candidats.
  • Dia 17, diumenge, jornada electoral.
  • El dia 23, ratificació de les llistes elegides.

Comissió de control del procés de primàries.

L’Assemblea també va elegir les tres persones que formaran la Comissió de Primàries i les responsables del seguiment i control. Són Francesca Florit, Pilar Pons i Fanny Riudavets. Com a suplents han estat designats Joan Carles Villalonga, Rafel Guillén i Joan Albert Pons.

 

Notícies relacionades

Les llistes al Consell i al Parlament es proclamen definitives a l’Assemblea

La Comissió de Primàries ha explicat el procediment i les votacions del passat 17 de febrer i ha validat els resultats emesos de les urnes.

Miquel Maria i Francesca Gomis al Consell, i Patri Font i Oriol Baradad al Parlament

La jornada electoral ha tingut una participació del 36%, unes dades molt similar a la de la primera fase per als caps de llista.

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit