Les llistes al Consell i al Parlament es proclamen definitives a l’Assemblea

La Comissió de Primàries ha explicat el procediment i les votacions del passat 17 de febrer i ha validat els resultats emesos de les urnes.

23/02/2019

L’Assembla de Més per Menorca, celebrada avui matí as Mercadal, ha conegut el procés i els resultats de la celebració de les Primàries internes per confeccionar l’ordre de les llistes electorals que han de concórrer als comicis locals i autonòmic del proper 26 de maig. Així ho ha explicat el secretari d'Organització del partit, Joan Albert Pons, alhora també responsable del procés electoral intern.

Els resultats del passat diumenge dia 17 han estat revistats i verificats per la Comissió de Primàries, i després de no constatar-hi cap anomalia, ni cap impugnació a resoldre, s’ha comunicat als assistents que, tal i com es van produir els resultats de les votacions, les llistes queden aprovades definitivament, i l’ordre en què designaren les urnes serà l’oficial a les llistes electorals. Tan sols restarà completar els llocs que resten buits (fins a 13), ja que el nombre de candidats presentats a les Primàries era inferior al que es requereix per a les llistes del Consell i el Parlament, que són 13 més 3 suplents a cada institució.

Al respecte, els responsables del partit han exposat el procediment per completar els llocs encara vacants de les llistes, i els criteris de selecció i representació, que es comunicaran en breu, i que hauran de ser ratificades en una pròxima assemblea, ja que en aquest cas no ha estat per votacions dels adherits.

La trobada d’adherits ha tingut una notable assistència per conèixer les llistes definitives i conèixer els candidats elegits. També per l’animació dels presents de cara a les properes eleccions, ja que en qüestió d’un mes hi haurà fins a sis eleccions: dues els 28 d’abril (Congrés i Senat) i quatre dia 26 de maig (ajuntaments, Consell, Parlament i Europa).

 

Notícies relacionades

Miquel Maria i Francesca Gomis al Consell, i Patri Font i Oriol Baradad al Parlament

La jornada electoral ha tingut una participació del 36%, unes dades molt similar a la de la primera fase per als caps de llista.

Aposta clara per una Menorca de futur

Maite Salord ha presentat els eixos principals del programa electoral que es basen en una economia diversificada i sostenible, en la cohesió social, en una connectivitat segura i estable i en un sistema educatiu excel·lent. (més fotos sobre la fletxa)

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit