Quatre noves pistes de pàdel a Sant Lluís per a la World Padel Tour

El Consell insular en finançarà dues, mentre que les altres dues seran costejades per l’empresa Biosport Menorca.

01/04/2019
Foto i informació: Biosport Menorca. Foto i informació: Biosport Menorca.

Sant Lluís veurà construïdes 4 noves pistes de pàdel d’aquí a finals d’octubre que serviran, juntament amb les ubicades al Pavelló Menorca de Maó, per al desenvolupament de les proves de la World Padel Tour, que se celebraran a la nostra illa del 6 al 13 d’octubre. Així, a més de gran nivell internacional de la prova, també es disposaran 4 noves instal·lacions per a la pràctica d’aquest esport.

Dues de les noves pistes seran finançades pel Consell de Menorca a través del Pla d’Equiopament Esportius, mentre que les dues restants aniran a càrrec de l’empresa Biosport Menorca. I les quatre, disponibles per atendre l’esdeveniment mundial.

El projecte de les quatre pistes s’ha presentat aquest dilluns en el Poliesportiu Municipal de Sant Lluís en un acte que ha comptat amb la presència de la presidenta del Consell, Susana Mora, la vicepresidenta i responsable de Turisme, Maite Salord, l’alcaldessa Montse Morlà, el conseller d’Esports, Miquel Company, la número 2 del rànquing de World Padel Tour, la alaiorenca Gemma Triay, el gerent de Biosport Menorca, Toni Capó, el director de seus del World Padel Tour, Lluís Torres, així com el vicepresident de la Federació Balear de Padel, José María Hoyos, a més d’altres autoritats.

El projecte, que arrencarà aquesta mateixa setmana, comptarà amb quatre pistes cobertes, amb sortida de pista com a marca la Federació Internacional de Padel i amb gespa de primera qualitat. El representant de Biosport, Antoni Capó, ha volgut agrair el suport rebut per part del Consell Insular, i especialment de la Fundació Foment del Turisme de Menorca.

En a Susana Mora ha destacat l’aposta del millor torneig de pàdel del món per l’Illa com “un exemple de l’èxit que podem aconseguir si, malgrat ser una societat petita, som capaces d’ajuntar esforços i anem tots a l’una, acollir un campionat del Món durant els pròxims quatre anys és un gran assoliment”.

Per part seva, la vicepresidenta del Consell Insular, Maite Salord, considera que “la presentació de les quatre pistes suposa un pas més en aquest gran projecte que treballem des de fa mesos de ser seu del World Padel Tour. Hem fet una aposta molt clara des de la Fundació Foment del Turisme de Menorca per a col·locar l’illa com una destinació ideal per a fer esport. Per tant, entenem que acollir una prova d’aquestes característiques serveix com a una gran promoció”,  

Expectació amb l’alaiorenca Gemma Triay

Gemma Triay, actual número 2 del rànquing del World Padel Tour, ha deixat clar que “em fa molta il·lusió jugar a casa i sé que pot ser que tingui pressió però estic treballant amb la meva psicòloga perquè no m’afecti”, ha dit la jugadora. “Les sensacions són brutals, estic molt agraïda al Consell Insular, a World Padel Tour i espero que Menorca i el Pavelló s’ompli”, afirma la jugadora.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa reduir el nombre de places turístiques

El partit menorquinista demana al Consell Insular la creació de la borsa de places i condicionar l’expedició de cada nova llicència a la desactivació de dues places existents

Més per Menorca demana limitar la massificació nàutica a la mar

Els consellers menorquinistes proposen al Consell Insular l’elaboració del Pla director sectorial d’Ordenació del Litoral de Menorca

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit