Votacions de Primàries per a la confecció de les llistes electorals

Els adherits de Més per Menorca tenen una cita aquest proper diumenge dia 17. Els electors s’hauran de dirigir a les meses de Ciutadella, es Meracdal o Maó, segons la seva residència.

13/02/2019

La segona fase de Primàries ha superat els primers tràmits i encara el proper diumenge dia 17 la part final del procés amb les votacions per confeccionar les llistes electorals del 26-Maig al Consell i al Parlament. Les eleccions internes dels adherits en aquest procés determinaran l’ordre en què els candidats presentats sortiran a les llistes oficials del 26-M, les quals acompanyaran els cap al Consell i al Parlament, Maite Salord i Josep Castells, respectivament.

Per tant, tots els adherits a Més per Menorca tenen el dret de votació en aquestes Primàries, per la qual cosa adjuntam els enllaços on podran accedir a les paperetes per a les votacions (descarregar-les i/o imprimir-les), encara que també qualsevol adherit podrà emetre el seu vot per correu electrònic.

Seus electorals i vot per correu

CIUTADELLA

Local del Més per Menorca, carrer Captius de Constantinoble 53.  07760 Ciutadella

Per als votants adherits de Ciutadella i Ferreries.

ES MERCADAL

Al Centre de Convencions des Mercadal. Avinguda Metge Camps, s/n. 07740 Es Mercadal.

Per als votants adherits des Mercadal, Fornells, es Migjorn i Alaior.

MAÓ

Local de Més per Menorca, carrer Cós de Gràcia, 29. -  07702 Maó

Per als votants adherits de Maó, Es Castell, Sant Lluís, Sant Climent i Llucmaçanes.

Els horaris per a la votació presencial a les seus electorals serà el matí de les 10:00 a 14:00 hores i els capvespres: de 17:00 a 20:00 hores.

Vot per correu electrònic

Els adherits poden exercir també el seu vot a través del correu electrònic. S’ha d’enviar la papereta de vot amb les preferències del candidats (veure papereta) a la direcció: 

primaries@mespermenorca.cat.

A més de la papereta, en el mateix correu, s’hi haurà d’adjuntar el nom complet, el número del DNI i el municipi de residència.

L’horari admès per correu electrònic serà de les 10:00 a les 20:00 hores del diumenge 17 de febrer 2019.

 

Notícies relacionades

Les llistes al Consell i al Parlament es proclamen definitives a l’Assemblea

La Comissió de Primàries ha explicat el procediment i les votacions del passat 17 de febrer i ha validat els resultats emesos de les urnes.

Miquel Maria i Francesca Gomis al Consell, i Patri Font i Oriol Baradad al Parlament

La jornada electoral ha tingut una participació del 36%, unes dades molt similar a la de la primera fase per als caps de llista.

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit