Dia 17 de febrer se celebraran votacions per determinar les llistes electorals del 26 de maig

S'han inscrit 10 candidats (5 homes i 5 dones) per a l'ens insular i 9 per a la cambra autonòmica (3 dones i 6 homes).

08/02/2019
Les votacions per elegir l'ordre de les llistes serà diumenge dia 17 de febrer. Les votacions per elegir l'ordre de les llistes serà diumenge dia 17 de febrer.

La Comissió de Control de Primàries de Més per Menorca ha donat a conèixer les candidatures presentades a la Segona Fase, que corresponia a la resta de membres de les llistes al Consell i Parlament, que encapçalen Maite Salord i Josep Castells, respectivament.

Esl candidats al Consell són 10 (5 dones i 5 homes), mentre que al Parlament els candidats presentats són 9 (3 dones i 6 homes).

La Segona Fase del calendari de Primàries establia de l'1 al 6 de febrer el termini per presentar-se; els dies 7 i 8 per a donar a conèixer els candidats i presentar reclamacions.
Dia 15 de febrer la Comissió haurà de resoldre les reclamacions, si fos el cas que se n'hagin presentat, i dia 16 es publicarà la llista de definitiva de candidats per a ser elegibles de cara a la composició i ordre les respectives llistes electorals.

Podeu consultar, en els següents enllaços, les persones que s'han presentat i llur explicació de per què es presenten.

- Maite Salord, cap de llista:
- Candidats al Consell Insular de Menorca

- Josep Castells, cap de llista:
- Candidats al Parlament

Recordar que diumenge dia 17 de febrer se celebrarà la jornada electoral, amb seus de votacions a Ciutadella, Es Mercadal i Maó.

El dia dissabte dia 23, en una Assemblea d'adherits, es comunicaran els resultats definitius i es donaran a conèixer els candidats.

 

Notícies relacionades

Les llistes al Consell i al Parlament es proclamen definitives a l’Assemblea

La Comissió de Primàries ha explicat el procediment i les votacions del passat 17 de febrer i ha validat els resultats emesos de les urnes.

Miquel Maria i Francesca Gomis al Consell, i Patri Font i Oriol Baradad al Parlament

La jornada electoral ha tingut una participació del 36%, unes dades molt similar a la de la primera fase per als caps de llista.

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit