Suport majoritari als candidats Maite Salord i Josep Castells a les Primàries

La candidata al Consell obté el 95,1% dels vots emesos, mentre que el cap de llista al Parlament treu el 91,2%. La jornada electoral ha transcorregut amb normalitat i alegria als tres locals oberts per les Primàries.

16/12/2018

Maite Salord, candidata a cap de llista al Consell Insular ha obtingut el 95,1% dels vots emesos pels adherits a la formació menorquinista, mentre que el cap de llista al Parlament, Josep Castells, ha obtingut el 91,2%. D’aquesta manera es ratifiquen de forma ampla i majoritària les seves candidatures.

Els vots emesos en la jornada electoral han estat 206; el que han suposat el 37,5% del total del cens amb dret a vot, que eren 549.

Maite Salord ha registrat un total de 196 vots a favor (95,1%)

Josep Castells ha obtingut 188 vots favorables (91,2%)

Els vots presencials a les tres seus disposades (Ciutadella, es Menorca i Maó) han estat 130, que signifiquen el 23,7%; mentre els que han votat per correu electrònic són 76; el que representa el 13,8%.

La jornada, dividida en matí i capvespre, ha transcorregut amb total normalitat i amb alegria entre els votants que s’han apropat als locals de votació. Entre ells, els diferents càrrecs institucionals de Més per Menorca, però també molts dels càrrecs pertanyents a les diferents agrupacions d’esquerra presents als ajuntaments. Com no, molts altres adherits també han fet acte de presència davant les urnes per mostrar el suport i estaló als candidats i a la celebració de Primàries, superant el vot presencial al efectuat per correu.

Cal destacar de la jornada la quinzena de persones que s’han apropat a les seus per inscriure’s com a adherits a Més Per Menorca.

Notícies relacionades

Les llistes al Consell i al Parlament es proclamen definitives a l’Assemblea

La Comissió de Primàries ha explicat el procediment i les votacions del passat 17 de febrer i ha validat els resultats emesos de les urnes.

Miquel Maria i Francesca Gomis al Consell, i Patri Font i Oriol Baradad al Parlament

La jornada electoral ha tingut una participació del 36%, unes dades molt similar a la de la primera fase per als caps de llista.

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit