Menorca insisteix en el mercat francès

La Fundació Foment del Turisme de Menorca participa aquests dies a la fira IFTM Top Resa de París, el principal saló destinat als professionals del turisme a França.

25/09/2018

Menorca continua, un any més, fidel a la seva cita amb la fira IFTM Top Resa de París, el principal saló destinat als professionals del turisme a França. Durant quatre dies, del 25 al 28 de setembre, destinacions d’arreu del món hi mostraran els millors productes turístics en l’àmbit de l’oci, els negocis i els esdeveniments.

Engunay la FFTM posarà el focus en la condició natural de l’illa, avalada per la seva declaració com a Reserva de Biosfera, en el potencial esportiu, en la riquesa cultural i en la singularitat gastronòmica, sempre en funció de la Menorca que es vol projectar i els interessos dels visitants francesos. El consum d’experiències de qualitat, la capacitat de despesa i la diversificació són arguments que fan del francès un mercat estratègic per a Menorca.

Les fires com a espais de negoci

En els darrers anys, en pro de l’eficàcia i la productivitat, la FFTM ha redissenyat el calendari anual de fires i ha donat prioritat als esdeveniments més especialitzats, tot mantenint una forta presència a França i Alemanya, mercats més permeables a aquest tipus d’accions promocionals.

Maite Salord, Vicepresidenta primera i consellera de Promoció Turística ha indicat al respecte que “en els darrers anys hem vist com ha crescut l’arribada de turistes francesos a Menorca, atrets per la qualitat paisatgística i natural i per l’autenticitat cultural i gastronòmica de la nostra illa. Per incrementar la seva presencia, des de la Fundació hem decidit reforçar les accions de promoció a França i alimentar d’aquesta manera una relació que volem que perduri i s’enforteixi amb el temps”.

Les dades d’anys anteriors posen de manifest la importància de la IFTM Top Resa en el circuit turístic europeu: 32.500 professionals, dels quals al voltant del 40% van ser agents de viatges, 1.700 marques de 160 destinacions diferents, 555 expositors i una superfície de prop de 30.000 metres quadrats.

Menorca a la TF1

Dissabte passat, la TF1 va dedicar un espai a Menorca i Mallorca en prime time. Va ser a 50’ Inside, programa veterà de la televisió francesa i un dels que millors share registra en cap de setmana. El reportatge, titulat “Mallorca i Menorca, paradís de les estrelles”, es presentava de la següent manera:

 “Tot i que aquestes illes pertanyen a l’arxipèlag balear, poc tenen a veure amb la seva veïna Eivissa, coneguda pel seu ambient festiu... Hi trobem una costa salvatge, preservada del turisme de masses, que atreu les estrelles que cerquen luxe i tranquil·litat, com Michelle Obama o Elizabeth Hurley, que hi han estat fa poques setmanes i que han gaudit d’una total discreció”.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa reduir el nombre de places turístiques

El partit menorquinista demana al Consell Insular la creació de la borsa de places i condicionar l’expedició de cada nova llicència a la desactivació de dues places existents

Més per Menorca demana limitar la massificació nàutica a la mar

Els consellers menorquinistes proposen al Consell Insular l’elaboració del Pla director sectorial d’Ordenació del Litoral de Menorca

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit