Més per Menorca denuncia de nou la nul·la preocupació de l’Estat pel transport aeri de l’illa

La formació menorquinista exigeix al president del PP-Balears, Biel Company, que surti de la hibernació i actuï davant el Govern del PP per afavorir els interessos de les Illes i de Menorca.

17/11/2017

La problemàtica del Transport Aeri de Menorca segueix afectant la vida i l’economia dels menorquins. Les veus de la societat insular en aquest tema són una reivindicació històrica. Tanmateix, després de les moltes campanyes socials i institucionals la connectivitat de Menorca amb la resta de la península i Europa es manté a nivells tercermundistes, especialment durant l’època d’hivern.

És per açò que des de Més per Menorca no és deixa de mantenir la lluita per reclamar un fet de justícia social, com ho és el poder-se connectar amb normalitat, tant en sortides com en arribades. És així que denunciam, per enèsima vegada, que qui té la gestió en transport aeri, L’Estat, seguesqui sense fer res per afavorir que la connectivitat de i amb Menorca millori, tant amb la resta de la resta de l’Estat com a nivell internacional.

Recordam, i posam de manifest alhora, que tant les institucions de les Illes Balears, Govern balear i Parlament, com des del mateix Consell de Menorca es treballa a fons per aconseguir una connectivitat molt millor que l’actual. Les institucions es “barallen” al si dels Òrgans de Participació, com són el Comitè de Rutes i el Comitè de Coordinació Aeroportuària, per reclamar la justícia que significa la millora d’una connectivitat digna. Tanmateix, i a pesar de tots els esforços, l’Estat no fa absolutament res per aplicar algun tipus de solució satisfactòria.

Demanam des de Més per Menorca, i amb la línia que també ho han fet entitats i institucions, que L’Estat pregui mesures especials que afectin l’Aeroport de Menorca i incentivin que les companyies apostin per les rutes i connexions amb la nostra illa, ja sigui amb millorar de taxes, bonificacions o qualsevol altre alternativa.

Per altra banda, també exigim a Biel Company, diputat i President del PP-Balears, que surti de la seva hibernació, del seu silenci i del seu immobilisme i actuï per la problemàtica que pateix Menorca.

 

Notícies relacionades

Damià Moll renuncia al càrrec de Coordinador General de Més per Menorca

Moll: "Després de dos anys, s’ha consolidat satisfactòriament el projecte polític que vaig encetar al II Congrés del partit conjuntament amb la resta de l'Executiva, però ara desitj centrar tots els esforços en les meves tasques institucionals"

Més per Menorca reivindica més autogovern en la Diada del Poble de Menorca

"Per enfrontar-se a les tendències que se’ns imposen des de l’exterior cal que Menorca disposi de la màximes quotes d’autogovern. Hem de poder fer la nostra pròpia política econòmica, fiscal, territorial, energètica i social"