Maite Salord: “La nova pàgina web del Camí de Cavalls és una eina útil i de futur”

La consellera de Promoció Turística i presidenta en funcions ha presentat aquest nou canal d’informació per a la divulgació i consulta d’aquest històric sender que volta l’illa.

14/09/2017
Maite Salord i capçalera de la nova web Maite Salord i capçalera de la nova web

El Camí de Cavalls, el trajecte perimetral que volta l’illa de Menorca sencera compta amb una nova pàgina web. La consellera de Promoció Turística de l’ens insular, Maite Salord, n’ha fet la presentació avui migdia acompanyada del director insular, Isaac Olives i el responsable tècnic de l’IDE Menorca, Ricard Cots. La plataforma digital ha estat elaborada per SILME i la Fundació Foment del Turisme de Menorca. La consellera ha palesat el concepte transversal que té el Camí de Cavalls per la implicació d'altres conselleries.

Salord ha parlat “d’una eina útil i de futur” i que per tant “s’ha n’ha de fer una bona gestió i un bon manteniment amb l’objectiu que la gent el conegui, el pugui gaudir amb i disposi de la màxima informació de tot el seu recorregut”. El nou lloc web inclou informació sobre els trams, els entorns naturals, la història, dades tècniques, punts de serveis a més dels recursos per a planificar rutes i excursions concretes.

Un dels punts forts de la web és que incorpora un mapa interactiu fet amb la tecnologia de l’IDE Menorca, a través del qual es pot accedir a informació detallada sobre les rutes culturals (ruta fortificada, britànica, talaiòtica, museística i religiosa), els pobles, els valors ambientals, les cales i platges, els serveis turístics (allotjaments hotelers, apartaments, bars i restaurants, oficines d’informació turística, etc.) i també les rutes i parades de bus.

Els interessats hi podran accedir a través de cinc dominis: www.camidecavalls.com,  www.camidecavalls.es, www.camidecavalls.info, www.camidecavalls.org, i www.camidecavalls.net. També disposa de versió responsive per facilitar la navegació des de dispositius mòbils.

Altrament, pretén ser un reclam turístic, concretament per a un turisme alternatiu, ja que tota la informació està disponible en sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i italià.

Veure notícia a IB3 TV
 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa activar un programa d'atenció psicològica per a infants i joves

El partit menorquinista ha enregistrat una proposta al ple perquè el Consell Insular garanteixi assistència immediata als infants i joves de Menorca que pateixen un trastorn de salut mental

Més per Menorca demana celeritat a Vilafranca per convocar les ajudes a les entitats

El partit menorquinista presenta una proposta al ple del Consell Insular perquè l’equip de govern publiqui les convocatòries d’ajuts "com més prest millor”

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit