La nova Comissió Executiva es posa en marxa

Els membres electes del nou organisme, sorgits del Congrés des Mercadal, han tingut aquesta setmana la primera reunió per estructurar el funcionament.

29/05/2017
Primera reunió a Ciutadella Primera reunió a Ciutadella

Els òrgans de la transformada agrupació política de Més per Menorca ja s’han posat en marxa després de l'encomanda rebuda a la celebració del darrer Congrés duit a terme as Mercadal els passats dies 20 i 21 de maig.

Aquesta mateix dilluns ha tingut lloc la trobada de la primera reunió de la Comissió Executiva amb els nous membres. Un primer contacte per començar a treballar els diferents aspectes que donin curs a les ponències aprovades -la d’Organització i la de l’Ideari- així com per fixar les primeres accions pel que fa al full de ruta que ha de permetre desplegar el Document de Menorca 2025.

La reestructació i adaptació dels òrgans interns han estat tractats per adaptar-ho tot a la voluntat expressada al Congrés. La coordinació de tot plegat i la concreció del desenvolupament de les tres secretaries creades -Organització, Finances i Actes- van ser els primers temes a posar damunt la taula.

 

 

Notícies relacionades

Josep Juaneda, nou coordinador general de Més per Menorca

“Treballarem perquè el 2027 la papereta de Més per Menorca sigui la de la majoria dels menorquins i menorquines”, ha assegurat Juaneda

Més per Menorca celebra la Diada del Poble de Menorca amb gran ambient festiu i reivindicatiu

Els menorquinistes mostren la seva indignació davant un govern del Consell Insular “teledirigit des de Mallorca, sense lideratge ni autonomia”

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit