La nova Comissió Executiva es posa en marxa

Els membres electes del nou organisme, sorgits del Congrés des Mercadal, han tingut aquesta setmana la primera reunió per estructurar el funcionament.

29/05/2017
Primera reunió a Ciutadella Primera reunió a Ciutadella

Els òrgans de la transformada agrupació política de Més per Menorca ja s’han posat en marxa després de l'encomanda rebuda a la celebració del darrer Congrés duit a terme as Mercadal els passats dies 20 i 21 de maig.

Aquesta mateix dilluns ha tingut lloc la trobada de la primera reunió de la Comissió Executiva amb els nous membres. Un primer contacte per començar a treballar els diferents aspectes que donin curs a les ponències aprovades -la d’Organització i la de l’Ideari- així com per fixar les primeres accions pel que fa al full de ruta que ha de permetre desplegar el Document de Menorca 2025.

La reestructació i adaptació dels òrgans interns han estat tractats per adaptar-ho tot a la voluntat expressada al Congrés. La coordinació de tot plegat i la concreció del desenvolupament de les tres secretaries creades -Organització, Finances i Actes- van ser els primers temes a posar damunt la taula.

 

 

Notícies relacionades

Més per Menorca demana contundència contra la LGTB-fòbia

Enmig de l'escalada d'atacs contra les persones gais, lesbianes, trans, bisexuals i intersexuals, reclamam enfortir les penes, suport a les víctimes i condemna absoluta al discurs de l'odi

Més per Menorca proposa set mesures per posar fre a la massificació turística

Reforçar la inspecció turística o regular l’entrada de vehicles a motor a l’illa entre les propostes per frenar i prevenir la massificació turística