Nel Martí elegit Coordinador General amb el suport unànime

Joan Albert Pons va ser escollit secretari d’Organització, Josep Castells secretari de Finances i Pepe Mascaró secretari d’Actes

21/05/2017

Més per Menorca tanca el seu primer Congrés de forma satisfactòria després de la celebració de dues jornades intenses de debat, propostes, esmenes i resolucions. Prop d’un centenar de persones ha seguir durant tot el matí la segona sessió del Congrés que avui s’ha duit terme a la Sala Multifuncional des Mercadal.

Després de ser aprovades ahir les ponències de l’IDEARI i el d’ORGANITZACIÓ, en les quals s’incorporen les definicions del republicanisme i el feminisme i en la transformació d’un partit polític el que fins ara era una coalició electoral, en la jornada matinal d’avui s’ha procedit a presentar el Document de Menorca 2025 i a l’elecció dels diferents càrrecs que han de composar els principals òrgans de gestió de Més per Menorca.

Nel Martí ha estat proclamat el nou Coordinador General. A pesar de ser l’únic candidat presentat, les votacions han demostrat l’unànime suport amb el vot favorable de les 87 persones amb dret a vot.

Per altra banda, Joan Albert Pons, també únic candidat al càrrec, ha estat elegit secretari d’Organització, amb 75 vots a favor (11 en blanc i 1 nul).

Josep Castells serà el nou secretari de Finances després de superar a Xesca Florit (els dos candidats): Castells: 53; Florit 33 (1 en blanc).

Pepe Mascaró serà el secretari d’Actes després d’obtenir 61 vots davant els  26 obtinguts per Xesca Florit.

Pel que fa a les quatre vocalies de la Comissió Executiva s’han presentat cinc candidats, quedant les votacions amb els quatre primers com a elegits:

Damià Moll                  76

Pilar Arguimbau        73

Raquel Marquès        72

Rafel Guillén               72

Miquel Preto               35

També van ser presentats els tres membres de l’Executiva en representació dels partit agregats a Més per Menorca (un per cada formació): Maite Salord (PSM), Rafa Muñoz (Iniciativa Equo-Verds) i Carme Rocamora (ER-Menorca).

D’aquesta manera, la nova Comissió Executiva de Més per Menorca estarà formada per 11 membres: Nel Martí, Joan Albert Pons, Pepe Mascaró, Josep Castells, Damià Moll, Pilar Arguimbau, Raquel Marquès i Rafel Guillén; Maite Salord, Rafa Muñoz i Carme Rocamora.

Per últim, la nova formació política també va crear la Comissió de Garanties, composta de tres membres: Es presentaren 3 candidats, que resultaren elegits amb un ample suport: Ramon Orfila, Laura Anglada i Manolo Lora.

L’acte final va ser amb la  presentació dels convidats al Congrés, tots ells de formacions polítiques afins a Més per Menorca. Hi assistiren Ana Miranda del BNG (Bloque Nacionalista Galego); Bernat Picornell d’ERC; Pau Morales, de les JERC;  Biel Barceló i Bel Busquets de Més per Mallorca i Sílvia Tur de Gent per Formentera.

Tots ells van disposar d’un pocs minuts per digir-se als presents, encoratjar els càrrecs de Més per Menorca elegits i a la seva gent a seguir treballant i desitjar sort a tots en aquesta nova etapa.

 

 

Notícies relacionades

Amb la satisfacció d'anar avançant

Breu resum en imatges del 1r. Congrés

Maite Salord: "Ara, encara hi crec més en Més per Menorca"

Parlament de Maite Salord a l'acte final del Congrés

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit