Lithica acull el proper dia 7 de juliol el concert ‘Menorca canta Traginada’

L’èxit que tingué el passat gener l’homenatge a aquest grup de cançó tradicional i popular als inicis de la transició, ha provocat una segona actuació a les Pedreres de s’Hostal de Ciutadella. (VÍDEO PRESENTACIÓ)

27/06/2019

‘Menorca canta Traginada’, es torna a posar en escena. El concert que tant èxit va tenir el passat Sant Antoni al Teatre Principal de Maó ha provocat que els organitzadors, músics i Consell Insular  acordessin una segona actuació, que serà a Lithica, Ciutadella.

Així ho han explicat aquest matí el conseller en funcions de Cultura del Consell Insular, Miquel Àngel Maria, acompanyat de l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomilla, de la directora musical i artística, Annabel Villalonga, i el cantant Cris Juanico.

El concert tindrà lloc el diumenge 7 de juliol a les 21.30h a Líthica-Pedreres de s’Hostal, i anirà sota la direcció d’Annabel Villalonga i Joan Carles Villalonga.

Hi participaran 9 músics, que s’han agrupat expressament per aquesta ocasió. Es tracta d’Àngel Gelabert (piano, teclats i acordió), Pablo Millas (contrabaix), Moisès Pelegrí (percussió), Nicolau Espinosa (llaüt), Annabel Villalonga (guitarra) i Alícia Coll, Anna Janer, Joan Villalonga i Edu Cendán (veus).

També els acompanyaran com a solistes Cris Juanico, Anna Ferrer, Clara Gorrias, Maria Camps i Miquel Mariano. Alhora, el concert comptarà amb la participació dels tres membres fundadors que van crear l’embrió de Traginada, Paco Bagur, Joan Saura i Ramon Saura, els quals pujaran una altra vegada a dalt l’escenari per a interpretar algunes de les cançons que els van convertir en un referent musical a Menorca a finals dels anys 70 i principis dels 80.

Durant l’actuació també es projectaran diversos documents videogràfics i material audiovisual sobre la historia de Tragina I la seva rellevància dins la societat menorquina durant els seus anys en actiu.

Les entrades ja estan disponibles a través del web agenda.menorca.es, o bé anant directament a:

https://ticketib.com/events/menorca-canta-traginada

IMPORTANT:

No és permès l’accés amb vehicle privat, només s’hi pot accedir amb bus facilitat per l’organització.

Sortida del primer bus llançadora: 19.45h, cada 15 minuts fins les 21.00h.

Punt de partida/tornada d’autobusos: en front del Poliesportiu Municipal de Ciutadella.

Notícies relacionades

Més per Menorca avisa que el pressupost del Consell desmantella el departament d’Habitatge

Els menorquinistes demanen que Vilafranca no retalli un 60% del pressupost en Habitatge

El pressupost del Consell no dóna resposta a les necessitats dels menorquins i menorquines

Elimina la gratuïtat del transport públic i fomenta la massificació turística

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit