Lithica acull el proper dia 7 de juliol el concert ‘Menorca canta Traginada’

L’èxit que tingué el passat gener l’homenatge a aquest grup de cançó tradicional i popular als inicis de la transició, ha provocat una segona actuació a les Pedreres de s’Hostal de Ciutadella. (VÍDEO PRESENTACIÓ)

27/06/2019

‘Menorca canta Traginada’, es torna a posar en escena. El concert que tant èxit va tenir el passat Sant Antoni al Teatre Principal de Maó ha provocat que els organitzadors, músics i Consell Insular  acordessin una segona actuació, que serà a Lithica, Ciutadella.

Així ho han explicat aquest matí el conseller en funcions de Cultura del Consell Insular, Miquel Àngel Maria, acompanyat de l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomilla, de la directora musical i artística, Annabel Villalonga, i el cantant Cris Juanico.

El concert tindrà lloc el diumenge 7 de juliol a les 21.30h a Líthica-Pedreres de s’Hostal, i anirà sota la direcció d’Annabel Villalonga i Joan Carles Villalonga.

Hi participaran 9 músics, que s’han agrupat expressament per aquesta ocasió. Es tracta d’Àngel Gelabert (piano, teclats i acordió), Pablo Millas (contrabaix), Moisès Pelegrí (percussió), Nicolau Espinosa (llaüt), Annabel Villalonga (guitarra) i Alícia Coll, Anna Janer, Joan Villalonga i Edu Cendán (veus).

També els acompanyaran com a solistes Cris Juanico, Anna Ferrer, Clara Gorrias, Maria Camps i Miquel Mariano. Alhora, el concert comptarà amb la participació dels tres membres fundadors que van crear l’embrió de Traginada, Paco Bagur, Joan Saura i Ramon Saura, els quals pujaran una altra vegada a dalt l’escenari per a interpretar algunes de les cançons que els van convertir en un referent musical a Menorca a finals dels anys 70 i principis dels 80.

Durant l’actuació també es projectaran diversos documents videogràfics i material audiovisual sobre la historia de Tragina I la seva rellevància dins la societat menorquina durant els seus anys en actiu.

Les entrades ja estan disponibles a través del web agenda.menorca.es, o bé anant directament a:

https://ticketib.com/events/menorca-canta-traginada

IMPORTANT:

No és permès l’accés amb vehicle privat, només s’hi pot accedir amb bus facilitat per l’organització.

Sortida del primer bus llançadora: 19.45h, cada 15 minuts fins les 21.00h.

Punt de partida/tornada d’autobusos: en front del Poliesportiu Municipal de Ciutadella.

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa reduir el nombre de places turístiques

El partit menorquinista demana al Consell Insular la creació de la borsa de places i condicionar l’expedició de cada nova llicència a la desactivació de dues places existents

Més per Menorca demana limitar la massificació nàutica a la mar

Els consellers menorquinistes proposen al Consell Insular l’elaboració del Pla director sectorial d’Ordenació del Litoral de Menorca

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit