Demanam al PSOE que no exclogui la presidència compartida del Consell per a seguir negociant

L’argument que ha utilitzat el PSOE per exigir una presidència compartida al Consell de Formentera se l’hauria d’aplicar ara, per coherència, a Menorca

18/06/2019

MÉS per Menorca volem que, per a conformar un govern plural i progressista al Consell de Menorca, es contempli la proposta d’una presidència compartida. Així ho ha determinat l’Executiva del partit perquè puguin continuar les negociacions entre PSOE, Podemos i MÉS per Menorca.

Consideram que l’argument que ha utilitzat el PSOE per exigir una presidència compartida al Consell de Formentera se l’hauria d’aplicar ara, per coherència, a Menorca. I encara més, els menorquinistes creiem que les nostres formacions municipals han estat molt generoses a l'hora d'estructurar els governs locals, com és el cas del PSM-Més per Menorca, que ha donat la primera tinència de batllia al PSOE. Dins aquest context, la presidència compartida al Consell, hauria de ser, com a mínim, una possibilitat a analitzar i estudiar.

MÉS per Menorca consideram que l’estabilitat i la pluralitat del nou govern del Consell passa necessàriament per un acord d’àmplia coresponsabilitat, que també contempli la presidència

En aquest moments l’Executiva de MÉS per Menorca no contempla cap altra opció, donat que aquest és el mandat sorgit de la seva darrera assemblea

Durant els propers dies es convocaran de nou els òrgans de consulta del partit per a acordar, en l’actual situació, quines són les opcions de negociació per a les properes setmanes.

Notícies relacionades

Damià Moll renuncia al càrrec de Coordinador General de Més per Menorca

Moll: "Després de dos anys, s’ha consolidat satisfactòriament el projecte polític que vaig encetar al II Congrés del partit conjuntament amb la resta de l'Executiva, però ara desitj centrar tots els esforços en les meves tasques institucionals"

Més per Menorca reivindica més autogovern en la Diada del Poble de Menorca

"Per enfrontar-se a les tendències que se’ns imposen des de l’exterior cal que Menorca disposi de la màximes quotes d’autogovern. Hem de poder fer la nostra pròpia política econòmica, fiscal, territorial, energètica i social"