Més per Menorca opta per anar al grup Mixt, no entrar al Govern i negociar el vot d'investidura

L’Assemblea menorquinista ha decidit per majoria aquesta opció i compartir el grup amb la diputada de Gent x Formentera. A més també demanarà alguns punts a canvi de la investidura de Francina Armengol.

01/06/2019
Assemblea d'avui dissabte as Mercadal. Assemblea d'avui dissabte as Mercadal.

L’Assembla de Més per Menorca ha aprovat per majoria que els dos diputats al Parlament, Josep Castells i Patrícia Font, vagin al grup Mixt, que compartiran amb la diputada de Gent x Formentera. D’aquesta manera es descarta la incorporació dels dos diputats menorquinistes al Grup de Més per Mallorca, la qual era una opció plantejada. El fet implica, alhora, que la formació menorquinista no optarà a entrar al Govern. 
 
L’Assemblea ha cregut més adient aquesta opció pel fet de poder fer una feina més eficient de Més per Menorca al Parlament i més visible quant a la defensa dels temes menorquins. La Comissió Executiva seguirà treballant els punts i temes més importants per plantejar davant la investidura de la presidenta del Govern balear. 
 
Pel que fa al Consell insular, Més per Menorca entrarà en negociacions en breu, la qual cosa ha quedat molt oberta i sense definir-se encara res. En funció de com s’encaminin les reunions per conformar el Govern, Més per Menorca haurà d’acabar de decidir en Assemblea. 

Notícies relacionades

Més per Menorca celebra la II Jornada sobre Diversificació Econòmica de Menorca

Tot un matí de reflexió entorn als reptes i oportunitats que té Menorca com a conseqüència de les diverses crisis que travessa el món: el canvi climàtic, la pandèmia de la Covid19 i la guerra d'Ucraïna