La Fundació Foment del Turisme treu a concurs la imatge de Menorca per a espais firals

La consellera de Promoció Turística, Maite Salord, afirma que és una iniciativa més per millorar la projecció exterior de l'illa com a destinació diferenciada.

31/05/2019

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha tret a concurs públic la creació de la imatge de Menorca per a les fires a les quals assistesqui en solitari, amb una dotació màxima de 8.000 euros (impostos inclosos). El termini per presentar els projectes finalitzarà el proper 24 de juny.

La decisió recaurà en un jurat format per personal de la FFTM i professionals del disseny, que en valoraran l’originalitat, la creativitat i la qualitat artística a l’hora de representar els valors i els recursos de Menorca. Sobre la proposta guanyadora, que contindrà la imatge i un manual de gestió i aplicació de la mateixa, es basarà la posterior licitació del contracte de ser serveis per a la construcció dels estands que es faran servir l’any 2020.

Al respecte, la consllera Maite Salord ha indicat que “continuam així amb les iniciatives que ens han de permetre millorar la projecció exterior de Menorca com a destinació turística competitiva i diferenciada. Continuem en la construcció del discurs i la imatge que ha de servir per posicionar la nostra illa com a un lloc únic a la Mediterrània per història, valors naturals i culturals”. 

Inspirada en els valors de Menorca segons les bases del concurs
Els treballs que presentin els concursants han de ser originals i s’han de basar en la construcció d’una imatge atractiva i diferent, inspirada en els valors i els recursos de Menorca, així com en les emocions i els sentiments que aquesta transmet. Ha de ser, a més a més, una imatge versàtil i adaptable a diferents espais. Per açò es demana que la imatge contempli la identificació de l'illa amb la Reserva de Biosfera; la conservació del medi ambient; l'ús eficient dels recurosos; competitivitat i sostenibilitat econòmica, natural i social; així com també la Menorca Slow, la cultural, el caràcter mediterrani i la celebració d'esdeveniments.
 

Notícies relacionades

El Consell Insular obre la convocatòria d'ajuts destinats a l'educació no formal

L'objectiu és facilitar a les famílies amb dificultats econòmiques l'accés a la pràctica esportiva, cultural, artística i de lleure en la infància i joventut a través dels clubs esportius, entitats culturals, de lleure i/o altres centres