Maria Camps, cap de llista de Junts per Lô

Som «treballadora, creativa i decidida».

25/04/2019
Foto Nueve Foto Nueve

Maria Camps (Alaior, 1972) és llicenciada en Filologia Hispànica i ha exercit de professora. A més, és sindicalista i cantant, i l’actual portaveu de Junts per Lô. Aquest 2019, fa una passa més i encapçala la llista a les eleccions municipals.

Quins tres adjectius descriuen millor el caràcter de Maria Camps i per què?

Treballadora, creativa i decidida. Consider que tenc molta capacitat de feina, no deix les coses a mitges ni per darrer moment. La meva dedicació artística i musical ha desenvolupat en jo el vessant més creatiu, un valor que crec molt important en la política i en la vida en general. Solc ser decidida a l'hora de prendre decisions, cosa que no vol dir que em precipiti en prendre-les.

Com éreu de petita? Què us agradava més fer de filleta?

Era bastant tranquil·la, segons deia ma mare, però també una filleta amb caràcter. El que més m'agradava era cantar i anar a pescar amb l'avi. Sempre he estat molt marítima.

Amb quins dels valors de la vostra família d'origen us heu volgut quedar?

Amb el valor de l'esforç per aconseguir allò que vols assolir i alhora la voluntat de gaudir del que tens i el que ets sense esperar a demà. La consciència que res no ens ve donat però que cal viure amb alegria perquè això no dura sempre.

Un racó de Menorca al qual us agradi anar sovint?

Fornells és el meu lloc de refugi, des de sempre. També m'agraden molt els passejos a posta de sol a la platja de Son Bou.

Em podeu dir algú que us inspiri?

M'inspira qualsevol persona que cregui intensament en allò que fa i que traspuï veritat, sinceritat i consciència.

Quina és l'afició que us fa perdre la noció del temps?

La música, sense cap dubte, sobretot cantar.

Per què us vàreu ficar en política i què hi podeu aportar?

Va ser una evolució natural de resultes de les intenses lluites educatives de la penúltima legislatura, que vaig viure des del sindicat. Aleshores es va gestar el projecte polític-ciutadà de Junts per Lô i l'esperit m'hi va portar. S'havia de culminar tot aquell esforç de tanta gent i el camí era la implicació en la política. En el meu cas ho va ser a la local. Hi puc aportar la meva experiència sindical i política dels darrers anys i també esforç, il·lusió i capacitat d'escolta per obrir el projecte a tota la ciutadania i construir junts el poble que volem.

Com així us decantàreu pel projecte de Junts per Lô i Més per Menorca?

El projecte de Junts per Lô, que aglutinava totes les opcions de l'esquerra d'Alaior, juntament amb moltes persones independents que volien canviar la forma de fer política al poble, em va semblar una manera perfecta de treballar des de la unitat, cercant el consens i el diàleg i construint un discurs compartit. Quatre anys després, encara hi crec més en aquest projecte!

Finalment, si només poguéssiu escollir un canvi en aquesta societat, quin escolliríeu?

Per descomptat, el benestar de totes les persones que convivim en aquesta societat nostra. I sóc conscient que aquest desig conté implícites moltes accions a emprendre, des de molts àmbits i esferes. Tant de bo hi pugui aportar el meu granet d'arena per aconseguir-ho.

Notícies relacionades

Josep Castells.

Josep Castells, cap de llista al Parlament

«Som entusiasta, honest i compromès»

Maite Salord.

Maite Salord, cap de llista al Consell

«Som una persona responsable -de vegades, massa!-, que m'encanta riure -fins i tot de mi mateixa!- i molt de la família»

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit