Torna el Festival Maremàgnum per conèixer millor l’antiguitat clàssica de les Illes Balears

La major part de les activitats se centraran a Can Saura i al nucli antic de Ciutadella, però també a Torralba d’en Salort. Les jornades tracten sobre el món romà amb un ampli ventall d’actes en diverses disciplines.

09/04/2019

Comença avui el Festival MAREMAGNVM 2019, que se celebraran a Menorca fins el diumenge 14 d’abril. L’esdeveniment té lloc a Mallorca, Eivissa i Menorca, i enguany és la segona vegada que s’organitza també a la nostra illa.  El festival té la finalitat d’apropar l’antiguitat clàssica de les Illes Balears a la ciutadania. La major part de les activitats tindran lloc a Can Saura (Ciutadella), però també comptarà amb altres espais com el nucli històric de Ciutadella i el poblat talaiòtic de Torralba d’en Salort (Alaior).

Les propostes culturals sobre el món romà d’enguany inclouran visites guiades, conferències, tallers per a adults i fillets, la representació d’un monòleg teatral (ja representat al prestigiós festival de recreació històrica TARRACO VIVA), una demostració i pràctica de tir amb fona, i la projecció de la pel·lícula “La Vida de Brian” en versió original subtitulada amb motiu dels 40 anys de la seva estrena.

Els organitzadors del festival MAREMAGNVM 2019 a Menorca són l’associació MAREMAGNVM Balears i el Consell Insular de Menorca, organisme que dona suport econòmic a l’esdeveniment, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ciutadella i el Museu Municipal de Ciutadella, a més d’altres entitats en matèria de suport logístic.

Al programa del Festival s’especifiquen cadascuna de les activitats, incloent horaris, lloc de celebració i si es requereix inscripció prèvia, en cas d’aquelles activitats amb aforament limitat. També tens pots veure el prgrama clicant sobre les fletxes de la foto de dalt.

també vos podreu informar al telefonar al 655424436 o enviar un e-mail a maremagnum.menorca@gmail-com

 

Notícies relacionades

El Consell Insular obre la convocatòria d'ajuts destinats a l'educació no formal

L'objectiu és facilitar a les famílies amb dificultats econòmiques l'accés a la pràctica esportiva, cultural, artística i de lleure en la infància i joventut a través dels clubs esportius, entitats culturals, de lleure i/o altres centres

El Consell Insular inicia les obres de construcció del carril bici a la via Ronda de Maó

Aquesta iniciativa s’engloba en el marc de les iniciatives per promoure el desplegament de la mobilitat sostenible