Torna el Festival Maremàgnum per conèixer millor l’antiguitat clàssica de les Illes Balears

La major part de les activitats se centraran a Can Saura i al nucli antic de Ciutadella, però també a Torralba d’en Salort. Les jornades tracten sobre el món romà amb un ampli ventall d’actes en diverses disciplines.

09/04/2019

Comença avui el Festival MAREMAGNVM 2019, que se celebraran a Menorca fins el diumenge 14 d’abril. L’esdeveniment té lloc a Mallorca, Eivissa i Menorca, i enguany és la segona vegada que s’organitza també a la nostra illa.  El festival té la finalitat d’apropar l’antiguitat clàssica de les Illes Balears a la ciutadania. La major part de les activitats tindran lloc a Can Saura (Ciutadella), però també comptarà amb altres espais com el nucli històric de Ciutadella i el poblat talaiòtic de Torralba d’en Salort (Alaior).

Les propostes culturals sobre el món romà d’enguany inclouran visites guiades, conferències, tallers per a adults i fillets, la representació d’un monòleg teatral (ja representat al prestigiós festival de recreació històrica TARRACO VIVA), una demostració i pràctica de tir amb fona, i la projecció de la pel·lícula “La Vida de Brian” en versió original subtitulada amb motiu dels 40 anys de la seva estrena.

Els organitzadors del festival MAREMAGNVM 2019 a Menorca són l’associació MAREMAGNVM Balears i el Consell Insular de Menorca, organisme que dona suport econòmic a l’esdeveniment, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ciutadella i el Museu Municipal de Ciutadella, a més d’altres entitats en matèria de suport logístic.

Al programa del Festival s’especifiquen cadascuna de les activitats, incloent horaris, lloc de celebració i si es requereix inscripció prèvia, en cas d’aquelles activitats amb aforament limitat. També tens pots veure el prgrama clicant sobre les fletxes de la foto de dalt.

també vos podreu informar al telefonar al 655424436 o enviar un e-mail a maremagnum.menorca@gmail-com

 

Notícies relacionades

El Consell presenta l'estat de les actuacions de millora de la zona de les bateries de Favàritx

El projecte permetrà obrir un nou traçat de Camí de Cavalls, nou aparcament i servei de bus llançadera per accedir al far

La redacció del projecte de reforma del tram de Rafal Rubí de la general entra en la recta final

L’equip de govern del Consell Insular manté el seu ferm compromís d’esbocar l’estructura de Rafal Rub