Torna el Festival Maremàgnum per conèixer millor l’antiguitat clàssica de les Illes Balears

La major part de les activitats se centraran a Can Saura i al nucli antic de Ciutadella, però també a Torralba d’en Salort. Les jornades tracten sobre el món romà amb un ampli ventall d’actes en diverses disciplines.

09/04/2019

Comença avui el Festival MAREMAGNVM 2019, que se celebraran a Menorca fins el diumenge 14 d’abril. L’esdeveniment té lloc a Mallorca, Eivissa i Menorca, i enguany és la segona vegada que s’organitza també a la nostra illa.  El festival té la finalitat d’apropar l’antiguitat clàssica de les Illes Balears a la ciutadania. La major part de les activitats tindran lloc a Can Saura (Ciutadella), però també comptarà amb altres espais com el nucli històric de Ciutadella i el poblat talaiòtic de Torralba d’en Salort (Alaior).

Les propostes culturals sobre el món romà d’enguany inclouran visites guiades, conferències, tallers per a adults i fillets, la representació d’un monòleg teatral (ja representat al prestigiós festival de recreació històrica TARRACO VIVA), una demostració i pràctica de tir amb fona, i la projecció de la pel·lícula “La Vida de Brian” en versió original subtitulada amb motiu dels 40 anys de la seva estrena.

Els organitzadors del festival MAREMAGNVM 2019 a Menorca són l’associació MAREMAGNVM Balears i el Consell Insular de Menorca, organisme que dona suport econòmic a l’esdeveniment, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ciutadella i el Museu Municipal de Ciutadella, a més d’altres entitats en matèria de suport logístic.

Al programa del Festival s’especifiquen cadascuna de les activitats, incloent horaris, lloc de celebració i si es requereix inscripció prèvia, en cas d’aquelles activitats amb aforament limitat. També tens pots veure el prgrama clicant sobre les fletxes de la foto de dalt.

també vos podreu informar al telefonar al 655424436 o enviar un e-mail a maremagnum.menorca@gmail-com

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa diverses mesures contra la massificació turística en el ple del Consell

El portaveu del grup menorquinista, Josep Juaneda, proposa duplicar l’ITS al lloguer vacacional, planteja eliminar les places turístiques obsoletes i demana aplicar la limitació de l’entrada de vehicles

Josep Juaneda sol·licita l’esborrany del pressupost de 2024 al president Vilafranca

El portaveu menorquinista s’ha adreçat de nou al president per tal de negociar els comptes del Consell Insular

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit