Maite Salord assisteix a la presentació de la WPT a la seu del Comitè Olímpic Espanyol

La vicepresidenta insular va ser present a Madrid com a representant d’una de les noves seus que tindrà aquest esdeveniment internacional de pàdel, ja que organitza l’Estrella Damm Menorca Open del 6 al 13 d’octubre.

13/03/2019
Foto: Maite Salord i la palista menorquina Gemma Triay amb organitzadors Foto: Maite Salord i la palista menorquina Gemma Triay amb organitzadors

La vicepresidenta i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, va assistir ahir a l’acte oficial celebrat a la seu del Comitè Olímpic Espanyol, on s’han presentat els detalls de la nova temporada de la World Padel Tour i les noves seus del circuit, de les quals Menorca s’hi suma amb l’Estrella Damm Menorca Open del 6 al 13 d’octubre.

Aquest acte festiu, que ha reunit a les figures i autoritats més destacades del pàdel professional, simbolitza el tret de sortida “d’una nova etapa que tornarà a fer història en el circuit”, en paraules dels organitzadors.

A la presentació, la consellera ha coincidit amb la palista menorquina Gemma Triay, ambaixadora de l’illa com a espai únic per a la pràctica de l’esport i, a més a més, imatge de l’Estrella Damm Menorca Open. També hi ha estat present Antoni Capó, director gerent de Biosport Menorca i un dels impulsors de la candidatura de Menorca com a seu del circuit de pàdel.

La temporada 2019 del WPT es desenvoluparà entre el 19 de març i el 22 de desembre i comptarà amb 13 open (9 mixtes, 2 masculins i 2 femenins), 6 màsters, dos challenges, dues exhibicions i un màster final, que enguany es disputarà a Barcelona.

Amb la incorporació de Menorca, la xarxa WPT comptarà aquesta temporada amb 12 seus espanyoles i sumarà tres noves incorporacions –Brasil, Londres i Mèxic- al circuit internacional, format prèviament per París, Brussel·les, Buenos Aires, Bastad i Portugal.

Menorca serà seu del circuit WPT entre els anys 2019 i 2022, en virtut de l’acord signat entre el Consell Insular de Menorca, la Fundació Foment del Turisme de Menorca i l’empresa Setpoint Events.

La primera de les quatre edicions de l’Estrella Damm Menorca Open se celebrarà la setmana del 6 al 13 d’octubre del 2019 als municipis de Maó i Sant Lluís i reunirà els millors palistes internacionals, fent de Menorca l’epicentre del pàdel a nivell mundial.

Notícies relacionades

El Consell Insular obre la convocatòria d'ajuts destinats a l'educació no formal

L'objectiu és facilitar a les famílies amb dificultats econòmiques l'accés a la pràctica esportiva, cultural, artística i de lleure en la infància i joventut a través dels clubs esportius, entitats culturals, de lleure i/o altres centres