Demanam que es reconsideri la incorporació del grau superior d'emergències i protecció civil

Consideram que la forta demanda del grau mitjà ha demostrat que està justificat, al contrari del que diu el Govern

12/02/2019
Les Illes Balears és una de les poques CCAA que no té instaurat el grau superior. Les Illes Balears és una de les poques CCAA que no té instaurat el grau superior.

Més per Menorca demanam al Govern que reconsideri la incorporació del estudis de Grau Superior de Coordinació d’Emergències i Protecció Civil.

I és que la Conselleria d’Administracions Públiques ens ha respost que no té previst posar en marxa el cicle superior fins que el grau mitjà de Tècnic en Emergències i Protecció Civil estigui consolidat. El Govern ha respost així a una pregunta escrita que li hem fet. Diuen que aquest cicle de grau mitjà s’imparteix a l’Institut Francesc de Borja Moll i que “una vegada estigui consolidat es plantejarà la possibilitat”.

No obstant això, Més per Menorca recorda que el grau mitjà sí que està prou consolidat, ja que en el curs 2017-2018 varen quedar 87 persones en llista d’espera; i en el curs 2018-2019, en varen quedar 45. Per tant, hi ha molta més demanda que places.

A més, recordam que el curs de Tècnic Superior d’Emergències i Protecció Civil (reconegut pel Ministeri) és necessari per formar i ampliar el cos d’emergències i protecció civil i per afrontar qualsevol mena de succeït o emergència amb absolutes garanties d’èxit, eficàcia i eficiència.  A més, les Illes Balears és una de les poques comunitats autònomes que no té instaurat el grau superior.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Més per Menorca aconsegueix que es doti de més especialistes el Servei de Salut Mental de Menorca

Joana Gomila: “La salut mental és un dels reptes més importants al qual hem de donar resposta com a societat”

IMSERSO: Demanam al govern central que augmenti l’oferta de viatges amb origen des de Menorca

El Parlament aprova una proposta de Més per Menorca perquè el governi pagui les despeses dels menorquins que han de passar per Palma per viatjar amb l’IMSERSO

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit