La Casa de Menorca a Barcelona rebrà una inversió per valor de 82.000 euros

Maite Salord, consellera de Cooperació Local i presidenta del Consell d’Administració de l’immoble, ha presentat dos projectes que han estat aprovats per unanimitat.

18/12/2018

La Casa de Menorca a Barcelona (edifici i entitat del Consell Insular) rebrà un total de 82.000 euros en inversions per a la millora i rehabilitació de l’edifici. És el que ha aprovat el Consell d’Administració d’aquesta entitat ubicada a Barcelona i és presidenta la consellera de Cooperació Local Maite Salord.

Es tracta de dos projectes proposats per Salord després d’una Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE) encarregada a l’efecte. Els dos projectes, que s’han aprovat avui per unanimitat, permetran escometre millores urgents i inajornables a l’edifici del carrer Diputació. Suposen, concretament la reparació puntual de la façana i de l’escala comunitària; així com la renovació d’una coberta de fibrociment i la reparació d’humitats interiors.

D’aquesta manera donam compliment als nostres compromisos, en primer lloc millorar les condicions de l’espai d’habitatge adreçat als estudiants menorquins, escometent les obres més urgents de manteniment i rehabilitació. Un cop acabades les obres, s’haurà d’impulsar aquest espai per activitats socials i culturals”, ha dit Maite Salord.

Els treballs fonamentals a realitzar en aquesta fase consisteixen a reparar aquells elements que puguin produir despreniments a la façana: neteja de la façana per a decapar les pintures existents, reparació de dos balcons, manteniment de baranes, façana posterior, etc. Pel que fa a l’escala comunitària es duran a terme, entre d’altres, reparacions de desperfectes a la caixa de l’escala i es renovarà tota la instal·lació d’enllumenat, a més es pintaran i envernissaran totes les fusteries i baranes.

 

Notícies relacionades

El Consell Insular obre la convocatòria d'ajuts destinats a l'educació no formal

L'objectiu és facilitar a les famílies amb dificultats econòmiques l'accés a la pràctica esportiva, cultural, artística i de lleure en la infància i joventut a través dels clubs esportius, entitats culturals, de lleure i/o altres centres

El Consell Insular inicia les obres de construcció del carril bici a la via Ronda de Maó

Aquesta iniciativa s’engloba en el marc de les iniciatives per promoure el desplegament de la mobilitat sostenible