Maite Salord: “Ser la seu de la World Padel Tour és una molt bona notícia”

La nostra illa serà seu els propers 4 anys d’aquest esdeveniment, d’aquí la vicepresidenta insular hagi presenciat la semifinal a Madrid i s’hagi reunit amb els organitzadors per tancar l’acord.

14/12/2018

La vicepresidenta primera i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, s’ha desplaçat avui a Madrid per assistir a l’Estrella Damm Màster Final de World Padel Tour, que se celebra aquest cap de setmana en el Madrid Arena, i ha aprofitat el viatge per mantenir una reunió de feina amb el director general i el director de seus del WPT, Mario Hernando i Lluís Torres. També ha mantingut una trobada amb la palista menorquina Gemma Triay.

La reunió amb els responsables del WPT, a la qual també han assistit el vicepresident de la Federació de Pàdel de les Illes Balears, Federico Cardona, i el director gerent de Biosport, Antoni Capó, ha servit per confirmar els termes de la col·laboració i acordar la imminent signatura del conveni entre Consell i WPT.

Seu del 2019 al 2022 Segons aquest acord, Menorca serà durant els propers quatre anys seu del World Padel Tour, el circuit de pàdel professional més important del món, convertint-se d’aquesta manera en una de les 17 seus que albergaran les proves del campionat, amb l’impacte econòmic i la projecció internacional que això comportarà per a l’illa i per a la marca Menorca.

“Ser seu del World Padel Tour és una molt bona notícia per a Menorca, bàsicament per dos motius: el primer, perquè ens ajuda a reforçar la imatge de Menorca com a destinació esportiva a nivell internacional; i el segon, perquè dinamitza l’activitat econòmica en temporada baixa i, per tant, ajuda a combatre l’estacionalitat turística”. Ha dit al consellera Salord

Estrella Damm Open Menorca L’Estrella Damm Menorca Open, nom que rebrà el torneig menorquí, se celebrarà la setmana del 6 al 13 d’octubre del 2019 als municipis de Maó i Sant Lluís i reunirà els millors palistes internacionals, entre els quals es comptaran Fernando Belasteguín i Pablo Lima, les bessones María José i María Pilar Sánchez Alayeto i, com no, la parella formada per Gemma Triay i Lucía Sainz.

Com a novetat, l’open insular disposarà de dues pistes centrals: el Pavelló Menorca, que serà la principal, i el Poliesportiu Municipal de Sant Lluís, que funcionarà com a pista principal auxiliar.

Líder del circuit de pàdel internacional El World Padel Tour és el circuit de pàdel professional més important del món, tant pel nivell organitzatiu dels tornejos com pels jugadors que hi participen, entre els quals es compten els millors a nivell internacional.

L’inici del circuit es remunta a l’any 2013 i és fruit de l’acord entre el grup d’organitzadors de competicions professionals de pàdel, l’Associació de Jugadors Professionals de Pàdel i l’Associació Femenina Espanyola de Pàdel.

Anualment, se celebren entre 15 i 20 tornejos WPT més un màster final on s’enfronten les millors parelles del rànquing.

 

Notícies relacionades

Les Illes Balears cap al residu zero

Presentació de l’estudi “Les Illes Balears cap al Residu Zero. Situació actual i indicadors per a la transició”

El Consell prepara una ordenança que garanteixi l'ús eficient d'aigua a tots els municipis de l'illa

El nou reglament per a l'ús racional i eficient de l'aigua contemplarà el seu cicle integral, penalitzarà l'ús excessiu i establirà una estructura de preus socialment justa