Joan Amorós i Pla, president de FERRMED

És també promotor cultural i va ser un dels ponents de la Jornada de Diversificació Econòmica.

21/10/2018

Joan Amorós i Pla va néixer l'any 1938 a Vila-sacra, un poblet petit de l'alt Empordà. Actualment és el president de l'associació Ferrmed, un grup de pressió europeu liderat des de Catalunya i que té com a objectiu principal la impulsió d’un gran eix ferroviari de mercaderies que ha d'unir el sud i amb el nord d'Europa.

També és conegut com a destacat promotor cultural català. Ha estat president de diverses associacions culturals catalanes, com l'Acció Escolar del Congrés de Cultura Catalana i del Centre d'Agermanament Occitano-Català (CAOC), del qual va ser un dels principals impulsors l'any 1977. El 1994 va rebre la Creu de Sant Jordi i actualment és president de l'Associació Conèixer Catalunya (ACCAT) i director executiu de l'Eurocongrés 2000, del qual en són presidents Robèrt Lafont i Joan Triadú, i vicepresident Pèire Bec.

Joan Amorós exposà la conferència "El Corredor Mediterrani, oportunitat per a la indústria menorquina" a la Jornada de Diversificació Económica, celebrada al Centre Bit d'Alaior, Menorca, el 26 d'octubre de 2018.

Notícies relacionades

"La recuperació d'una 'via menorquina' de creixement", conferència de Miquel Puig

L'autor és un reconegut economista que intervé en diversos programes mediàtics sobre l'actualitat social, política i económica del país.

"El Corredor Mediterrani, oportunitat per a la indústria menorquina", conferència de Joan Amorós

L'autor és el president de FERRMED, una associació internacional de caràcter multisectorial sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la impulsió d’un gran eix ferroviari de mercaderies que ha d’unir el sud i amb el nord d'Europa.

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit