Prop de 670 menorquins ja han demanat la targeta ciutadana de Palma

Les dades facilitades per l’EMT de Palma indiquen que la mesura aprovada pel Govern a proposta dels menorquinistes està sent tot un èxit

06/11/2018

MÉS per Menorca valoram molt positivament que un total de 669 menorquins hagin demanat ja la targeta ciutadana per viatjar a preu de resident amb els autobusos urbans de Palma.  Hem pogut conèixer les dades recopilades per l’Ajuntament de Palma fins a finals d’octubre. Cal recordar que la mesura es va posar en funcionament el mes de juny.

Això vol dir que ara els menorquins paguen només 1 euro per anar, per exemple, des de l’aeroport a la ciutat, mentre que abans en pagaven 5. El bitllet per a les les línies urbanes (port inclòs) surt ara a 0,80 cèntims, quan abans costava 1,50 euros.

A més, dels 669 menorquins que han demanat a targeta ciutadana, 90 ho han fet amb el “perfil estudiant”, la qual cosa vol dir que el bitllets de transport els sortiran encara més barats: de l’aeroport a Palma i viceversa, 0,67 cèntims; i les línies urbanes (port inclòs) 0,45 cèntims. Abans aquests preus eren 5  i 1,50 euros.

Malgrat que encara queden aspectes per acabar de resoldre (com el fet que els estudiants menors de 16 anys encara no poden demanar la targeta “perfil estudiant” o que es pugui fer el tràmit de forma més àgil) MÉS per Menorca consideram que el canvi és substancial. Nel Martí, ha afirmat que, a la fi, «els residents de Menorca, Eivissa i Formentera -entre els quals hi ha estudiants, malalts i familiars- deixen de ser tractats com a turistes per anar a la UIB o a Son Espases»

Notícies relacionades

Més per Menorca presenta una esmena per mantenir l'activitat de l'Oficina Anticorrupció

Els menorquinistes proposen treure 750.000 euros de l'Oficina Lingüística de Vox i 750.000 euros del manteniment de Marivent per fer-ho possible

Llei Reserva de Biosfera, aigua i diversificació econòmica: esmenes als pressuposts autonòmics

Presentam 50 esmenes parcials per assegurar importants inversions llargament esperades a l'illa

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit