El Consell inverteix 62.543 euros en una nova marquesina as Mercadal

L’Ajuntament mercadelenc durà a terme les obres d’execució d’aquesta parada coberta, amb espai interior tancat amb vidres, ubicat a l’avinguda Mestre Garí.

22/10/2018
Maqueta de com serà la nova marquesina. Maqueta de com serà la nova marquesina.

El Consell Insular de Menorca ha aprovat en consell executiu de dia 22 d’octubre de 2018, la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament des Mercadal que destina 62.542,75 euros per a la millora una para del servei de transport públic regular de la població.

Així, el conveni de col·laboració preveu l’adquisició i instal·lació d’una marquesina a la parada del servei de transport públic regular, a l’avinguda Mestre Garí, que té les característiques d’una mini estació modular compacte. Disposarà d’un espai interior, tancat amb vidres, adequat com a protecció tant a l’hivern com a l’estiu, que contindrà dos bancs llargs per a l’espera. Per a la millora del funcionament de la parada s’ampliarà la vorera actual en el lloc d’ubicació.

Les obres per a la instal·lació de la nova marquesina seran finançades per la institució insular amb un pressupost total de 62.542,75 €, i executades per l’Ajuntament de Mercadal

D’aquesta manera, mitjançant l’aprovació d’aquest conveni per a la instal·lació d’una nova mini estació al poble des Mercadal, el Departament de Mobilitat de Consell Insular segueix treballant per a la millora del servei de transport públic regular.

 

Notícies relacionades

Les Illes Balears cap al residu zero

Presentació de l’estudi “Les Illes Balears cap al Residu Zero. Situació actual i indicadors per a la transició”

El Consell prepara una ordenança que garanteixi l'ús eficient d'aigua a tots els municipis de l'illa

El nou reglament per a l'ús racional i eficient de l'aigua contemplarà el seu cicle integral, penalitzarà l'ús excessiu i establirà una estructura de preus socialment justa