El Consell inverteix 62.543 euros en una nova marquesina as Mercadal

L’Ajuntament mercadelenc durà a terme les obres d’execució d’aquesta parada coberta, amb espai interior tancat amb vidres, ubicat a l’avinguda Mestre Garí.

22/10/2018
Maqueta de com serà la nova marquesina. Maqueta de com serà la nova marquesina.

El Consell Insular de Menorca ha aprovat en consell executiu de dia 22 d’octubre de 2018, la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament des Mercadal que destina 62.542,75 euros per a la millora una para del servei de transport públic regular de la població.

Així, el conveni de col·laboració preveu l’adquisició i instal·lació d’una marquesina a la parada del servei de transport públic regular, a l’avinguda Mestre Garí, que té les característiques d’una mini estació modular compacte. Disposarà d’un espai interior, tancat amb vidres, adequat com a protecció tant a l’hivern com a l’estiu, que contindrà dos bancs llargs per a l’espera. Per a la millora del funcionament de la parada s’ampliarà la vorera actual en el lloc d’ubicació.

Les obres per a la instal·lació de la nova marquesina seran finançades per la institució insular amb un pressupost total de 62.542,75 €, i executades per l’Ajuntament de Mercadal

D’aquesta manera, mitjançant l’aprovació d’aquest conveni per a la instal·lació d’una nova mini estació al poble des Mercadal, el Departament de Mobilitat de Consell Insular segueix treballant per a la millora del servei de transport públic regular.

 

Notícies relacionades

El Consell Insular obre la convocatòria d'ajuts destinats a l'educació no formal

L'objectiu és facilitar a les famílies amb dificultats econòmiques l'accés a la pràctica esportiva, cultural, artística i de lleure en la infància i joventut a través dels clubs esportius, entitats culturals, de lleure i/o altres centres

El Consell Insular inicia les obres de construcció del carril bici a la via Ronda de Maó

Aquesta iniciativa s’engloba en el marc de les iniciatives per promoure el desplegament de la mobilitat sostenible