Donarem suport als pressupostos del Govern si s’inverteixen 1000 milions en Educació

Volem que l'etapa educativa 0-3 sigui una prioritat en els comptes per al 2019

05/09/2018

MÉS per Menorca condicionam el suport al sostre de despesa dels pressupostos per al 2019 a que es compleixin els ‘Acords per Menorca’ signats amb el Govern.  Una de les demandes principals que feim és que s’inverteixin 1000 milions en Educació. És a dir, que s’incrementi el pressupost en 65 milions, ja que el 2018 va ser de 935 milions d’euros.

Farem valer el nostre grup parlamentari per demanar també que els pressupostos per al 2019 ajudin a donar compliment a la moció i PNL aprovada pel Parlament sobre l’Educació 0-3, ja que una de les lluites que abanderam és la de dignificar al màxim aquesta etapa educativa. Volem més ajudes de menjador, d’escolarització i de sosteniment d’escoles infantils. En aquest sentit, MÉS per Menorca –en línia amb la Comissió que s’encarrega d’estudiar les mesures per a millorar l’etapa 0-3- exigeix una partida per ajudar les ‘guarderies’ a adaptar-se i convertir-se en ‘escoletes’.

Val a dir que tots aquests temes ja han estat plantejats per MÉS per Menorca al Govern Armengol, que ha mostrat una bona predisposició.

En Educació, també demanam: millorar els recursos en atenció a la diversitat; apostar i ampliar l’oferta de Formació Professional; i ajudar a les escoles de música de titularitat municipal.

Etiquetes

Notícies relacionades

L’aprovació de la Llei Menorca Reserva de Biosfera és un èxit i una fita històrica

Cal recordar que no hi hauria hagut llei si no fos perquè Més per Menorca es va plantar el mes d’abril

La Llei Reserva de Biosfera que aprovarà el Parlament serà la mateixa que va sortir del Consell

Més per Menorca ha aconseguit que es mantingui la possibilitat de limitar l’entrada de cotxes aquest mateix estiu