El Bus-Macarella transporta a la cala 15.000 persones durant el mes d’agost

L’empresa va vendre el mes passat 31.043 tiquets, el que fa una mitjana de 1000 diaris (anada i tornada); o sigui, cada dia van visitar la cala 500 persones.

04/09/2018

El servei de bus implantat enguany com a prova pilot per arribar a la cala de Macarella certifica que la iniciativa ha estat tot un èxit. I així ho demostra l’alta demanda que ha tingut aquest servei de transport públic i alhora la garantia de la seguretat en la previsió d’emergència, si més no, al tram de l’ermita fins la platja.

Durant el mes d’agost l’empresa de transport ha venut un total de 31.043 tiquets, el que significa una mitjana de 1.000 bitllets diaris d’anada i tornada. Açò suposa que una mitjana de 500 persones han visitat la cala cada dia durant el mes d’agost. El dia de més vendes de tiquets va ser el dia de Sant Bartomeu, el 24 d’agost, amb 1.161 tiquets (anada i tornada). Un total de 18 dies dels 31 la venda va superar el milenar de reserves, molts altres hi va fer molt prop, només uns pocs dies la venda va ser inferior als 900 tiquets.

Les expectatives s’han acomplert amb escreix des de la implantació del servei de transport públic el passat 15 de maig. Cada mes la demanda ha crescut d’acord amb el mesos punta de l’estiu. I la resposta i les garanties per poder anar a Macarella s’han acomplert per part de molta gent, sense inconvenients ni caos circulatoris, llevat dels habituals en qualsevol camí o carretera en plena temporada turística.

Encara resta el tram final del període de proves amb aquest servei: tot el mes de setembre i fins el 15 d’octubre, Tanmateix, aquests 3 mesos i mig de funcionament ja avancen la bona resposta que ha tingut aquesta mesura per part del Departament de Mobilitat del Consell.

Per altra banda, el transport públic de passatgers a Macarella també fa evident que és molt pràctic, perquè les 500 persones diàries durant el mes d’agost (més punta) supera lleugerament la capacitat que té l’aparcament, que és, més o manco per a 160 vehicles amb un càlcul de 480 persones, que és la capacitat que al seu dia es va estimar per a la platja.

Per tant, el Bus-Macarella no només manté la demanda de visitants, sinó que garanteix, regula i ordena el trànsit en benefici de la seguretat i comoditat, alhora que amb l’objectiu d’una mobilitat sostenible i el respecte per l'entorn natural.

 

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa activar un programa d'atenció psicològica per a infants i joves

El partit menorquinista ha enregistrat una proposta al ple perquè el Consell Insular garanteixi assistència immediata als infants i joves de Menorca que pateixen un trastorn de salut mental

Més per Menorca demana celeritat a Vilafranca per convocar les ajudes a les entitats

El partit menorquinista presenta una proposta al ple del Consell Insular perquè l’equip de govern publiqui les convocatòries d’ajuts "com més prest millor”

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit