“Menorca Illa de Cultura”, la nova agenda de referència de tota l’oferta de l’illa

El nou web, a més de les activitats que es duen a terme, conté també un complert directori dels centres i equipaments culturals i els seus respectius serveis.

31/07/2018

El conseller de cultura i educació del Consell Insular de Menorca, Miquel Àngel Maria, i els representants de l’empresa Mediterraneum, que ha guanyat el contracte de gestió per un any, han presentat avui la nova agenda cultural Menorca, Illa de Cultura, que substitueix l’antiga agenda web amb un nou portal ple de novetats.

Ara fa quinze anys el Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca va posar en marxa la primera agenda cultural online de l’illa, amb el web www.agendamenorca.org.

La intensa renovació tecnològica dels darrers anys, els canvis en la manera de navegar per internet i la irrupció de les xarxes socials, feien necessària una renovació en profunditat d’aquest eina d’informació ciutadana, que s’ha realitzat al llarg del darrer any.

La primera novetat és el canvi de domini de la nova agenda Menorca, Illa de cultura, l’antiga agenda es tancarà, i els usuaris seran redirigits al nou portal.

La segona novetat és que, a més de trobar-hi tota l’activitat cultural que es programa a Menorca, els usuaris hi trobaran un complet directori dels equipaments culturals de l’illa, amb tota la informació necessària per conèixer la seva oferta i serveis, la ubicació i les dades de contacte.

La nova agenda cultural és accessible amb totes les seves funcions des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet (ordinadors, mòbils, tauletes, etc), i permet personalitzar al màxim la recerca d’activitats: per la seva tipologia, per municipi, per dates o pel tipus d’equipament on es duen a terme.

També és possible, amb un sol clic, compartir qualsevol activitat a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i Google Plus.

Quan les activitats de pagament ofereixen el servei de venda d’entrades online, aquesta també serà accessible des de la mateixa fitxa de l’activitat.

Les activitats ofereixen també un mapa de geolocalització, per conèixer el punt exacte on es duran a terme. A partir del mes de setembre s’inclourà també la funció de definir un itinerari damunt el mapa que unirà el punt des d’on l’usuari fa la consulta fins el punt de realització de l’activitat.

Més enllà de totes aquestes eines informatives, Menorca, Illa de cultura vol ser un punt de trobada i anàlisi de tots els programadors culturals de Menorca, amb l’objectiu de coordinar millor l’oferta cultural al llarg de tot l’any, millorar-ne la qualitat i afavorir l’intercanvi, les bones pràctiques i la projecció exterior.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa reduir el nombre de places turístiques

El partit menorquinista demana al Consell Insular la creació de la borsa de places i condicionar l’expedició de cada nova llicència a la desactivació de dues places existents

Més per Menorca demana limitar la massificació nàutica a la mar

Els consellers menorquinistes proposen al Consell Insular l’elaboració del Pla director sectorial d’Ordenació del Litoral de Menorca

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit