El Consell adjudica el manteniment del Camí de Cavalls per 118.269 euros

L’execució del servei anirà a càrrec de la Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca. L’import serà anual i l’acord és per a dos anys, prorrogables.

23/07/2018
Tram del camí que voreja la costa de tota l'illa Tram del camí que voreja la costa de tota l'illa

El Consell Insular va adjudicar el contracte de servei per a la conservació i manteniment de Camí de Cavalls a l’entitat Fundació de Persones amb Discapacitat Illa de Menorca per un import anual de 118.269 euros (IVA inclòs). El servei va ser licitat en la modalitat de contracte reservat per tal d’afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables en el marc de les polítiques actives de feina i del repte de la cohesió social. 

L'objecte d'aquest contracte, amb una durada de 2 anys prorrogables, és l'execució de les operacions de conservació i manteniment del Camí de Cavalls, per tal de garantir-ne un estat adequat per al seu ús, com són: netejar i eixermar la via; la senyalització vertical; manteniment de portells, baranes i barreres; a més d'actuacions de consolidació del paviment resolent situacions d'erosió del camí.

Des del Departament de Mobilitat, que regeix el conseller Miquel Preto, recorden que el camí de Cavalls és un camí de traçat de característiques variables que recorre el perímetre de la illa, d’ús recreatiu i turístic. La llei 13/2000 de 21 de desembre, de Camí de Cavalls de Menorca, el considera “com una realitat històrica i cultural del poble de Menorca” i té com objectiu “permetre’n l’ús general, lliure i gratuït.”

Amb aquest nou contracte per a la conservació i manteniment del Camí de Cavalls, el Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca segueix treballant per la conservació i manteniment de la xarxa de camins.

 

Notícies relacionades

Les Illes Balears cap al residu zero

Presentació de l’estudi “Les Illes Balears cap al Residu Zero. Situació actual i indicadors per a la transició”

El Consell prepara una ordenança que garanteixi l'ús eficient d'aigua a tots els municipis de l'illa

El nou reglament per a l'ús racional i eficient de l'aigua contemplarà el seu cicle integral, penalitzarà l'ús excessiu i establirà una estructura de preus socialment justa