Donarem suport a la gratuïtat dels pàrquings dels hospitals si s'hi garanteix l'accés als menorquins

Condicionam el vot a favor a l’excució d’un dels punts dels ‘Acords per Menorca’: la targeta que permetria a menorquins, eivissencs i formenterers pagar només 1 euro pel bus entre l’aeroport i port i Son Espases

19/07/2018

Més per Menorca donarà suport a la gratuïtat dels pàrquings dels hospitals públics de Son Espases i Can Misses, sempre i quan el Govern posi en marxa un dels punts dels anomenats ‘Acords per Menorca’: la targeta de resident de Palma per a menorquins, eivissencs i formenterers que es desplacen per motius de salut perquè puguin anar en bus a Son Espases per només 1 euro, com els ciutadans de la capital de les Illes Balears.

Recordam que la Llei de Capitalitat es va modificar perquè la línia L1 de la ETM (que funciona d’apèndix del transport aeri i marítim) tingués un cost per als illencs de fora de Mallorca igual al que té per als residents de Palma. No obstant això, el Govern encara no ha implantat aquesta mesura i els menorquins encara no poden recollir la targeta per accedir a aquest descompte.

El diputat Nel Martí ha explicat que demanam al Govern “el mateix interès” que mostra amb la gratuïtat dels pàrquings (ho ha volgut aprovar per via d’urgència) que amb les promeses fetes als ciutadans de Menorca.

“Si això es compleix”, ha recalcat Martí, “complirem amb la nostra parts dels ‘Acords pel canvi’ i votarem a favor de la gratuïtat dels pàrquings” perquè “també hi esteim a favor” però “consideram que s’han d’anar complint els compromisos adquirits abans de comprometre’s amb altres temes”.

Notícies relacionades

L’aprovació de la Llei Menorca Reserva de Biosfera és un èxit i una fita històrica

Cal recordar que no hi hauria hagut llei si no fos perquè Més per Menorca es va plantar el mes d’abril

La Llei Reserva de Biosfera que aprovarà el Parlament serà la mateixa que va sortir del Consell

Més per Menorca ha aconseguit que es mantingui la possibilitat de limitar l’entrada de cotxes aquest mateix estiu