104.215 euros per a la millora del vial d’accés a s’Arenal d’en Castell

La inversió és a través d’un conveni entre el Consell Insular i l’Ajuntament des Mercadal, finançant cada part la meitat del cost de les obres.

18/07/2018
Entrada a la Urbanització de S'Arenal i Coves Noves Entrada a la Urbanització de S'Arenal i Coves Noves

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal invertiran un total de 104.215 euros per a la reforma i millora del paviment del vial d’accés a la urbanització de s’Arenal d’en Castell i Coves Noves. Les obres seran costejades a parts iguals entre les dues administracions. A tal efecte, i per dur a terme les obres ambdues admisntracions signaran un conveni de col·laboració.

Es tracta, concretament, del tram de vial municipal que enllaça la carretera Me-9 amb la urbanització d’aquesta zona turística, anomenat carrer de la Marina.

Les actuacions previstes en aquest conveni de col·laboració tenen l'objectiu de millorar la seguretat i comoditat de circulació, el qual necessita una millora superficial i de reforç del ferm. Aquest tram de vial municipal està inclòs, des de l’any 2010, dins el conveni de conservació de carreteres i camins municipals. Tanmateix, l’actuació que ara es planteja excedeix de l’objecte d’aquest conveni de conservació, per la qual cosa es procedeix a la signatura d’un nou acord per a l’execució de la rehabilitació.

Les obres seran executades per l’Ajuntament des Mercadal amb un import de 104.214,75€, i el Consell Insular de Menorca aportarà 52.107,37€ en concepte del 50% del finançament de les obres.

Amb aquest conveni per a la millora del vial d’accés a la urbanització turística Arenal d’en Castell, el Departament de Mobilitat, que dirigeix Miquel Preto, segueix treballant per a la conservació i millora de la xarxa de carreteres, no tan sols de les carreteres de la seva titularitat sinó també de les carreteres i camins municipals.

 

Notícies relacionades

Ara comença tot

Josep Juaneda, portaveu de Més per Menorca al Consell Insular

Més per Menorca demana el cessament de la directora insular Marta Febrer

Exigim al president del Consell Insular, Dolfo Vilafranca, que cessi immediatament a la directora insular, Marta Febrer, per haver organitzat una festa privada al Llatzeret

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit