Premis del Concurs de Dibuixos emmarcat en la campanya de conscienciació de les Festes de Menorca

Més de 40 fillets i filletes de primària participen en la convocatòria. El jurat ha valorat el missatge de civisme i respecte per les nostres festes, uns valors que els escolars han transmès de manera clara i original a les seves obres.

13/07/2018

La Plaça Pare Camps des Mercadal va acollir ahir capvespre l’acte de lliurament del Concurs de Dibuixos emmarcat en la Campanya de conscienciació sobre les Festes de Menorca. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Departament de Cooperació Local del Consell insular, juntament amb els vuit ajuntaments de l’illa.

Més de 40 fillets i filletes de primària han participat en la convocatòria. El jurat ha valorat el missatge de civisme i respecte per les nostres festes, uns valors que els infants han transmès de manera clara i original durant el procés creatiu de cadascuna de les seves obres.

Els guardonats han assistit acompanyats per les seves famílies a un acte que ha comptat amb la presència de la vicepresidenta i consellera de Cooperació Local, Maite Salord, la directora insular del departament, Raquel Marquès, així com diferents representants municipals dels ajuntaments de l’illa, membres del jurat i representants de les empreses col·laboradores.

El Consell Insular de Menorca vol agrair la implicació desinteressada de les diferents empreses que han contribuït al fet que els escolars guanyadors s’emportin un guardó. Així com de manera molt especial als membres del jurat de l’àrea professional artística representats per Josep Mascaró Pons, del Centre Municipal d'Art de Ciutadella; Virginia Torrego Barona, de l'Espai Creatiu CREAE (Maó); i Verónica Arellano Gómez, del Taller Xalubinia (Alaior).

 

Els guanyadors en les diferents categories són els següents:

Gibet Mercadal Uris, Irene León Juan, Isaura Linares Villalonga, Isaac Llufriu Caymaris, Erika Pons Martínez, Melià Carreras, Bosch Perea, Jordi Bosch Márquez i Nina Pons Triay

L’objectiu d’aquesta campanya, que duu per lema “Junts feim festa”, és “aconseguir una actitud de col·laboració, implicació i respecte cap als valors i tradicions de les celebracions, així com promoure comportaments que facilitin la pervivència d’aquests costums”, ha explicat la consellera de Cooperació Local i Promoció Turística, Maite Salord.

Tots els dibuixos guanyadors es publicaran a les xarxes socials de Menorca en Festes.

Notícies relacionades

El Consell Insular obre la convocatòria d'ajuts destinats a l'educació no formal

L'objectiu és facilitar a les famílies amb dificultats econòmiques l'accés a la pràctica esportiva, cultural, artística i de lleure en la infància i joventut a través dels clubs esportius, entitats culturals, de lleure i/o altres centres