El port de Fornells s’ha de reformar tant si hi ha cantina com si no

Els menorquinistes creim, en tot cas, que s’ha de respectar l’acord de l’Ajuntament des Mercadal d’eliminar-la

22/06/2018

Més per Menorca critica la decisió del Govern de les Illes Balears de condicionar la reforma del port de Fornells a l’existència de la cantina.

Els menorquinistes consideram que la reforma integral del port és una actuació i inversió molt necessària i que, de cap de les maneres, aquest projecte pot estar condicionat per l’existència o no d’un servei de bar.

A més creim que si el municipi considera que no hi ha d’haver una cantina, la reforma s’ha de fer sense ella. En aquest sentit, assumim l’acord de l’Ajuntament des Mercadal que va aprovar que no volia el bar. Per tant, allò correcte, és fer cas al consistori -que és qui ha de decidir quin model i estructura de futur vol per a la localitat.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca trasllada a Europa propostes d’habitatge i diversificació econòmica amb l'ALE

La presidenta de l'Aliança Lliure Europea, Lorena López de Lacalle, visita per primera vegada l'illa per conèixer les problemàtiques dels menorquins i menorquines

Èxit de participació a la festa de Més per Menorca amb motiu de la Diada

Multitud de simpatitzants i adherits menorquinistes se sumen a la reivindicació del partit que va representar-se a través de la lectura del manifest 'Volem decidir per transformar'