El port de Fornells s’ha de reformar tant si hi ha cantina com si no

Els menorquinistes creim, en tot cas, que s’ha de respectar l’acord de l’Ajuntament des Mercadal d’eliminar-la

22/06/2018

Més per Menorca critica la decisió del Govern de les Illes Balears de condicionar la reforma del port de Fornells a l’existència de la cantina.

Els menorquinistes consideram que la reforma integral del port és una actuació i inversió molt necessària i que, de cap de les maneres, aquest projecte pot estar condicionat per l’existència o no d’un servei de bar.

A més creim que si el municipi considera que no hi ha d’haver una cantina, la reforma s’ha de fer sense ella. En aquest sentit, assumim l’acord de l’Ajuntament des Mercadal que va aprovar que no volia el bar. Per tant, allò correcte, és fer cas al consistori -que és qui ha de decidir quin model i estructura de futur vol per a la localitat.

 

Notícies relacionades

Damià Moll renuncia al càrrec de Coordinador General de Més per Menorca

Moll: "Després de dos anys, s’ha consolidat satisfactòriament el projecte polític que vaig encetar al II Congrés del partit conjuntament amb la resta de l'Executiva, però ara desitj centrar tots els esforços en les meves tasques institucionals"

Més per Menorca reivindica més autogovern en la Diada del Poble de Menorca

"Per enfrontar-se a les tendències que se’ns imposen des de l’exterior cal que Menorca disposi de la màximes quotes d’autogovern. Hem de poder fer la nostra pròpia política econòmica, fiscal, territorial, energètica i social"