En marxa les L-25 i L-94, que enllacen Maó, es Castell, Trebalúger, Sant Lluís i Binissafúller

El nou servei, inaugurat avui pel conseller Miquel Preto, atén la petició feta dels nuclis poblacionals del Llevant de l’illa, que ara queden ben connectats entre si.

15/06/2018
Miquel Preto amb els representants del nuclis urbans Miquel Preto amb els representants del nuclis urbans

El conseller de Mobilitat del Consell Insular, Miquel Preto, ha inaugurat avui les noves línies de trnasport públic la part del Llevant de l’illa. Preto ha estat acompanyat pel batle des Castell, Lluís Camps i el regidor de Sant Lluís, Joan Miquel Pons Sintes a més del President de l'Associació de Vesins de Trebalúger, els quals han realitzat el primer viatge de la nova línia L25 - línia triangular amb dos sentits entre Maó, Es Castell i Sant Lluís, amb aturada al nucli de Trebalúger.

Aquesta línia, que disposa de 4 serveis sentit Maó-Sant Lluís-Trebalúger-Es Castell-Maó i 4 en sentit contrari i que operarà de dilluns a dissabtes, ja estava prevista tant en l'anterior Pla Sectorial de Transports de les Illes Balears com en el Pla de serveis de transport regular de viatgers per carretera de Menorca vigent. Amb la posada en marxa d'aquesta línia, es materialitza el compromís per part del departament de Mobilitat, a l'inici d'aquest mandat, d'una demanda per part dels residents del nucli de Trebalúger i de l'ajuntament des Castell.

D'altra banda, també s'ha recuperat la línia L94 (entre Maó i Binissafúller) que havia estat una demanda de l'Ajuntament de Sant Lluís i dels residents de Binissafúller. Aquesta ruta operarà 4 serveis d'anada i tornada, de dilluns a dissabtes.

D'aquesta manera es reforça el transport públic en el llevant de Menorca on resideix el 40% de la població de l'illa i també se segueix en la línia iniciada a principis de legislatura en millorar tant en línies com en freqüències el transport públic a Menorca.

Els horaris de la L-25 es poden descarregar clicant  aquí 
Els horaris per a la L-94 es poden treobar clicant aquí.

 

Notícies relacionades

Les Illes Balears cap al residu zero

Presentació de l’estudi “Les Illes Balears cap al Residu Zero. Situació actual i indicadors per a la transició”

El Consell prepara una ordenança que garanteixi l'ús eficient d'aigua a tots els municipis de l'illa

El nou reglament per a l'ús racional i eficient de l'aigua contemplarà el seu cicle integral, penalitzarà l'ús excessiu i establirà una estructura de preus socialment justa