El servei de contractació per a la ruta entre Londres i Menorca ja està en licitació

El preu per a l’operació esmentada és de 450.000 euros per a 3 anys, L’empresa adjudicatària haurà disposa per a la ruta amb aeronaus amb una capacitat superior a les 120 places.

01/06/2018

El servei de publicitat en avions i suports publicitaris per promocionar la ruta de Menorca a Londres ja ha estat licitada amb un preu de 450.000 euros (sense IVA)j per un període de 3 anys, dividits en tres períodes de sis mesos cadascun, de l’1 de novembre al 30 d’abril.

La companyia que resulti adjudicatària haurà d’operar la ruta amb Londres amb avions que tinguin una capacitat superior a les 120 places i haurà d’assegurar dues freqüències setmanals.

El termini per presentar les ofertes acabarà el proper 9 de juliol. Només podran presentar-se a la licitació les companyies que planifiquin operar la ruta Menorca. El contracte comprendrà des de la tardor del 2018 fins a la primavera del 2021. Aquesta contractació “es considera necessària com a instrument per impulsar la promoció de l’illa de Menorca al mercat turístic anglès durant la temporada hivernal a fi d’aconseguir-hi un bon posicionament i al mateix temps fomentar la desestacionalització i la sostenibilitat del sector”, indiquen els plecs del concurs.

El servei de publicitat haurà d’incloure continguts sobre Menorca com a destinació natural, cultural i gastronòmica en la revista que la companyia distribueix a l’interior de les aeronaus comercials, que ha de tenir una audiència de 50.000 lectors mensuals, així com accions específiques sobre Menorca a les xarxes socials, que hauran de sumar un mínim de 500.000 seguidors. A més, l’empresa contractista haurà de reservar una oferta mínima de seients gratuïts per a accions promocionals. Al concurs es podran presentar les aerolínies nacionals i internacionals que acreditin una determinada solvència econòmica i tècnica. La primera, justificada amb un volum anual de negoci de més de 225.000 euros, és a dir, 1,5 pel valor mig anual del contracte. La segona, garantida pels mitjans materials que es posin a disposició de la prestació del servei (aeronaus, xarxes socials, publicacions...) i pels recursos personals i estructura empresarial.

Al respecte la vicepresidenta del consell de Menorca i consellera de Promoció Turística, Maite Salord ha comentat que “la connectivitat aèria és un dels grans reptes que hem d’encarar per fer de Menorca una destinació turística competitiva. Amb aquesta iniciativa, inèdita a Balears, obrim un camí que esperem que sigui beneficiós per als interessos dels menorquins”.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca demana limitar el preu del lloguer

Els menorquinistes avisen que les mesures del PP no funcionen i que els preus no aturen d'apujar

Més per Menorca demana al Consell que torni a posar en marxa el servei de bus a espais naturals

Els menorquinistes recorden a Vilafranca que només hi queden 54 dies per a l’estiu i que “no està fent res per reduir l’impacte de la massificació turística”

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit