Nou aparcament públic provisional per a un millor servei a la demanda del Bus-Macarella

El terreny municipal habilitat s’ubica a les confluències del carrer Lleida i carrer Palma de Mallorca, davant les Pistes Municipals de Tennis i Padel.

28/05/2018
Zones d'aparcaments vora la Via Perimetral Zones d'aparcaments vora la Via Perimetral

El Consell de Menorca habilita uns terrenys com a aparcament provisional per donar millor servei i a la gent interssada en agafar el Bus-Macarella. El fet ha estat a través d’un conveni amb l'Ajuntament de Ciutadella, els quals han acordat la cessió temporal de terrenys municipals per a l'ús d'aparcament públic que doni servei als usuaris de la nova línia a Macarella.

Els autobusos de la nova línia surten de l’Avinguda Josep Mascaró Pasarius i, per tant, els seus usuaris han d’estacionar el seu vehicle en les proximitats d’aquesta via.

L’Aparcament s’ubica a dues parcel·les de titularitat municipal 5 minuts de la Via Perimetral i amb una capacitat aproximada de 190 places. Se situa a una cantonada dels carrers Palma de Mallorca (de la rotonda des Cavall cap al Nord) i carrer Lleida, o sigui el carrer que dona entrada al dos camps de futbol (Sami i Atlètic) i també a les Pistes Municiopals de Tennis. L’objectiu d’aquest conveni és no saturar els actuals aparcaments públics dels voltants de l’Avinguda Josep Mascaró Pasarius.

Cal recordar que el Consell ha posat en funcionament, per a la temporada d’estiu 2018, i de manera experimental, una nova línia de transport públic regular entre Ciutadella i Macarella per tal de resoldre els problemes de circulació dins els camins de Sant Joan de Missa i, més concretament, per accedir a la platja de Macarella, cala a la qual només s’hi podrà accedir per camí en bus.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa diverses mesures contra la massificació turística en el ple del Consell

El portaveu del grup menorquinista, Josep Juaneda, proposa duplicar l’ITS al lloguer vacacional, planteja eliminar les places turístiques obsoletes i demana aplicar la limitació de l’entrada de vehicles

Josep Juaneda sol·licita l’esborrany del pressupost de 2024 al president Vilafranca

El portaveu menorquinista s’ha adreçat de nou al president per tal de negociar els comptes del Consell Insular

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit