Nou aparcament públic provisional per a un millor servei a la demanda del Bus-Macarella

El terreny municipal habilitat s’ubica a les confluències del carrer Lleida i carrer Palma de Mallorca, davant les Pistes Municipals de Tennis i Padel.

28/05/2018
Zones d'aparcaments vora la Via Perimetral Zones d'aparcaments vora la Via Perimetral

El Consell de Menorca habilita uns terrenys com a aparcament provisional per donar millor servei i a la gent interssada en agafar el Bus-Macarella. El fet ha estat a través d’un conveni amb l'Ajuntament de Ciutadella, els quals han acordat la cessió temporal de terrenys municipals per a l'ús d'aparcament públic que doni servei als usuaris de la nova línia a Macarella.

Els autobusos de la nova línia surten de l’Avinguda Josep Mascaró Pasarius i, per tant, els seus usuaris han d’estacionar el seu vehicle en les proximitats d’aquesta via.

L’Aparcament s’ubica a dues parcel·les de titularitat municipal 5 minuts de la Via Perimetral i amb una capacitat aproximada de 190 places. Se situa a una cantonada dels carrers Palma de Mallorca (de la rotonda des Cavall cap al Nord) i carrer Lleida, o sigui el carrer que dona entrada al dos camps de futbol (Sami i Atlètic) i també a les Pistes Municiopals de Tennis. L’objectiu d’aquest conveni és no saturar els actuals aparcaments públics dels voltants de l’Avinguda Josep Mascaró Pasarius.

Cal recordar que el Consell ha posat en funcionament, per a la temporada d’estiu 2018, i de manera experimental, una nova línia de transport públic regular entre Ciutadella i Macarella per tal de resoldre els problemes de circulació dins els camins de Sant Joan de Missa i, més concretament, per accedir a la platja de Macarella, cala a la qual només s’hi podrà accedir per camí en bus.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca demana limitar el preu del lloguer

Els menorquinistes avisen que les mesures del PP no funcionen i que els preus no aturen d'apujar

Més per Menorca demana al Consell que torni a posar en marxa el servei de bus a espais naturals

Els menorquinistes recorden a Vilafranca que només hi queden 54 dies per a l’estiu i que “no està fent res per reduir l’impacte de la massificació turística”

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit