El Parlament fa una passa més per millorar l’atenció educativa als infants de 0-3 anys

Més per Menorca ha donat suport a una moció de Podem aprovada aquest dimarts al Parlament i que implicarà una major compromís del Govern

25/05/2018
Nel Martí Nel Martí

El Parlament de les Illes Balears ha aprovat aquest dimarts una moció presentada per Podem que suposa una passa més a favor de l’atenció educativa als infants 0-3.

Gràcies a la iniciativa aprovada, que inclou tres esmenes de Més per Menorca, s’estableixen majors compromisos del Govern en el desenvolupament d’un pla
educatiu per a aquesta etapa educativa.

Els menorquinistes ens sentim partícips d’aquest procés per a millorar l’educació 0-3 en el qual s’està avançant durant aquesta legislatura. En aquest sentit, cal recordar que el passat 26 de febrer es va aprovar una PNL de Més per Menorca que va suposar l’aturada del conegut com a ‘decret de guarderies’ i instava el Govern a crear una comissió tècnica de treball i un pla d’atenció per als infants 0-3.

Els sobiranistes consideram positiva la proposta de Podem perquè concreta alguns d’aquests compromisos: per exemple, es demana la implicació de l’Estat amb finançament per a poder crear noves places; insta el Govern de les Illes a duplicar els recursos fins a 6000 per aula; introdueix línies d’ajut perquè les famílies puguin escolaritzar els infants i beneficiar-se dels menjadors escolars; i amplïi els equips d’atenció primerenca, que detecten les dificultats que poden tenir els infants: psicològiques, socials, etc.

Etiquetes

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa un pla de xoc contra l’habitatge buit

Josep Castells: “Volem estar per damunt del show parlamentari. Venim a guanyar-nos el sou que ens paguen els ciutadans, vetlant pels seus interessos”

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit