Conveni de 129.619 euros per a la carretera municipal Alaior-Son Bou

La finalitat és la millora de la seguretat d’aquesta via, prevista en dues fases, que s’executarà entre els punts quilomètrics 0+100 i 3+969.

23/05/2018
Sortida d'Alaior cap a Son Bou Sortida d'Alaior cap a Son Bou

El Departament de Mobilitat del Consell de Menorca, que dirigeix Miquel Preto, actuarà també a la carretera municipal d’Alaior que va del nucli urbà de la població fins a Son Bou, al sud del terme. L’actuació en concret serà entre els punts quilomètrics 0+100 i 3+969.

Costarà de dues fases, la primera finançada a parts iguals entre el consistori i el Consell, amb un cost total de 42.949,20, encara que l’execució de les obres anirà a càrrec de l’ajuntament alaiorenc. Les feines seran l’eixermat, millora de barreres i repintat de marques vials i estan previstes que finalitzin abans del mes de juliol.

La segona fase consistirà en la protecció de 100 metres del talús proper a l’accés al polvorí, en el punt quilomètric 1+200 de la carretera municipal Alaior-Son Bou. Aquesta actuació serà executada i finançada al 100% pel Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca, i tindrà un pressupost màxim de 86.670 € inclosa la redacció del projecte constructiu. Aquesta actuació, per la seva complexitat necessitarà un termini més llarg de temps per materialitzar-se. Des de la institució insular es treballarà perquè que pugui estar executada a finals d’aquest any.

Així, la inversió serà de 21.475 per part de l’Ajuntament d’Alaior i 108.144,60 € els aportarà el Consell de Menorca.

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa diverses mesures contra la massificació turística en el ple del Consell

El portaveu del grup menorquinista, Josep Juaneda, proposa duplicar l’ITS al lloguer vacacional, planteja eliminar les places turístiques obsoletes i demana aplicar la limitació de l’entrada de vehicles

Josep Juaneda sol·licita l’esborrany del pressupost de 2024 al president Vilafranca

El portaveu menorquinista s’ha adreçat de nou al president per tal de negociar els comptes del Consell Insular

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit