Cooperació Local inverteix 22.000 euros en les graderies mòbils i nous tendals

12.331 euros són per a la reparació de 1.200 seients de les graderies, 7.391 euros per arranjament de tendals i compra de noves lones i 2.500 euros per a l’adquisició de nous palets per al transport de boxes.

23/05/2018

El Departament de Cooperació Local del Consell de Menorca ha invertit poc més de 22.000 euros en la reparació de les graderies mòbils i tendals, que utilitza el departament per a l’organització d’esdeveniments socials diversos o bé per cedir a les entitats que les organitzen.

Així, s’han invertir 12.331 euros per a la reparació de les graderies portàtils que ha possibilitat la recuperació de tots els seients, un total de 1.200. També s’ha gastat 7.391 euros en millorar els cinc tendals que tenia i la compra de tres de nous, a més amb la despesa de 2.500 euros més per a la adquisició de nous palets per al transport dels boxes, ja que els que s’utilitzaven tenien més de 10 anys.

Durant l’any 2017 s’han duit a terme els següents préstecs i col·laboracions amb els ajuntaments o entitats de l’illa que han organitzat diversos esdeveniments esportius o culturals:

- Grades mòbils    13 esdeveniments amb un total aproximat de 6.000 places d'usuaris

- Estables mòbils   8 esdeveniments amb un total aproximat de 300 places d'animals

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa reduir el nombre de places turístiques

El partit menorquinista demana al Consell Insular la creació de la borsa de places i condicionar l’expedició de cada nova llicència a la desactivació de dues places existents

Més per Menorca demana limitar la massificació nàutica a la mar

Els consellers menorquinistes proposen al Consell Insular l’elaboració del Pla director sectorial d’Ordenació del Litoral de Menorca

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit