Rebutjam l'aliança espanyolista del PP, el PSOE i Ciutadans per mantenir el 155

Els menorquinistes denuncien que no es respecten els resultats democràtics de les urnes del 21 de desembre

22/05/2018

Més per Menorca denuncia i rebutja l’aliança espanyolista i antidemocràtica de PP, PSOE i Ciutadans contra l’autogovern de Catalunya amb l’objectiu de frenar el nomenament del nou Govern legítim, fruit del procés electoral del 21 de desembre.

En aquest sentit, els sobiranistes segueixen reclamant al Govern de l’Estat, com a punts mínims: el diàleg, per trobar una solució política i pacífica al conflicte; el respecte als resultats del 21 de desembre i la formació del nou Govern; la desactivació el 155, perquè es recuperi l’autogovern de Catalunya; i també la retirada dels càrrecs contra els polítics i activistes empresonats o perseguits per les seves activitats pacífiques a favor de l’autodeterminació de Catalunya.

Més per Menorca considera que l’aliança dreta-esquerra espanyolista no té en compte el resultat de les urnes, que és d’on neix una representació parlamentària determinada que, a la vegada, ha d’elegir un President.  No respectar això,  demostra el deteriorament de les llibertats públiques i els drets fonamentals a l’estat espanyol.

MÉS per Menorca seguirà al costat del poble de Catalunya, de la democràcia i de les llibertats.

Notícies relacionades

La Llei d’Habitatge de PP i VOX encobreix una amnistia urbanística als infractors

Josep Castells denuncia que la nova norma permet legalitzar construccions irregulars i regalar beneficis als infractors

Més per Menorca acusa el Govern Prohens d’abandonar la política industrial a l'illa

El partit menorquinista rep amb estupefacció la notícia que el Govern es desentengui de la gestió del Recinte Firal de Maó

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit