L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears actua al Llatzeret amb entrada gratuïta

Per al desplaçament fins l’illot s’ha de reservar el tiquet de 10 euros amb el Yellow Catamarans a les oficines de Viatges Magon.

17/05/2018
Joana Català, Maite Salord i Isaac Olives Joana Català, Maite Salord i Isaac Olives

L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears (OSIB) actuarà a l’illot del Llatzeret, al port de Maó, el proper dissabte dia 26 de maig. L’entrada serà gratuïta per als interessants en assistir-hi, però prèviament hauran de reservar plaça per al desplaçament marítim. Serà a les oficines de Viatges Magon a partir de demà divendres dia 18. El preu del bitllet per al trajecte fins a Llatzeret serà de 10 euros anada i tornada.

El concert va ser presentat la setmana passada per la vicepresidenta del Consell de Menorca consellera de Promoció Turística, Maite Salord, i l’actuació musical representa una bona oportunitat per a delectar-se amb l’actuació d’una banda musical excepcional dirigida per Pablo Mielgo.

La consellera Salord va destacar que “el concert s’inclou en la línia de Promoció Turística de dinamitzar el Llatzeret a través de tres línies: com a lloc per a la formació, un entorn on du a terme una interessant programació cultural i la promoció de les visites a un patrimoni impressionat. La nostra voluntat és que residents i visitants puguin gaudir d’aquesta oferta”.

El concert de l’OSIB compta amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears. La peça principal del programa serà “La simfonia del nou món” d’Antonín Dvorák. La vetlada s’obrirà amb “Els esclaus feliços” d’Arriaga.

 

Notícies relacionades

Les Illes Balears cap al residu zero

Presentació de l’estudi “Les Illes Balears cap al Residu Zero. Situació actual i indicadors per a la transició”

El Consell prepara una ordenança que garanteixi l'ús eficient d'aigua a tots els municipis de l'illa

El nou reglament per a l'ús racional i eficient de l'aigua contemplarà el seu cicle integral, penalitzarà l'ús excessiu i establirà una estructura de preus socialment justa