El Consell millora l’ajut anual a l’associació musical de Jazz Obert

L’entitat veu augmentada la col·laboració econòmica en 5.000 euros. El Festival de Jazz de Menorca rebrà enguany un total de 15.000 euros.

13/05/2018
El conseller Maria i el president del jazz Obert, Bernat Casasnovas El conseller Maria i el president del jazz Obert, Bernat Casasnovas

L’aposta per recuperar els millors nivells per a la cultura insular és un fet que es constata permanentment. El Departament de Cultura del Consell de Menorca, que dirigeix Miquel Àngel Maria, millora la col·laboració amb l’Associació Aligàtors-Jazz Obert per a l’organització de la XXena. edició del Festival de Jazz de Menorca. Una cita estiuenca que imprimeix una notable qualitat a l’oferta musical de l’illa.

El Consell augmenta l’ajuda en 5.000 euros, que passa dels 10.000 als 15.000 per a aquesta nova edició. Els motius de l’increment, segons ha apuntat el conseller Maria, són per diverses raons. “Per l’exclusivitat d’aquest festival de Jazz a Menorca; el gran nivell de les actuacions que, any rere any, aconsegueixen dur els organitzadors, i la contribució de manera clara a la desestacionalització de l’oferta cultural de Menorca amb una proposta de gran qualitat, capaç d’atreure cada any un major nombre de públic, tant de Menorca com de fora”.

El conseller destaca l’èxit de la proposta Lindy Hop Exchange, incorporada al festival per segon any consecutiu, que aconsegueix dur a Menorca un bon nombre de seguidors d’aquesta modalitat de ball de diversos països europeus, ajudant a situar Menorca en el mapa dels festivals de jazz de referència.

Per la seva part, el president de Jazz Obert, Bernat Casasnovas, valora que “enguany ha estat un any especial pel Festival Menorca Jazz, i és que celebram el 20è aniversari. Ha estat per açò que hem fet més activitats i hem portat grans formacions i grans noms del món del Jazz”.

De fet, el festival encara continua amb concerts molt esperats, com el de The Gramophon Allstars Big Band, que actuarà al Vega Jazz el 26 de maig, al Palmerar de Cala’n Blanes, i el de James Carter’s Electrik Outlet, el 2 de juny al Llatzeret. 

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa reduir el nombre de places turístiques

El partit menorquinista demana al Consell Insular la creació de la borsa de places i condicionar l’expedició de cada nova llicència a la desactivació de dues places existents

Més per Menorca demana limitar la massificació nàutica a la mar

Els consellers menorquinistes proposen al Consell Insular l’elaboració del Pla director sectorial d’Ordenació del Litoral de Menorca

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit