S’obre el termini per a la preinscripció de 0-3 anys als centres d’Educació Infantil

Tretze escoletes infantils de Ciutadella i Maó tenen a l’abast tota la informació de preinscripcions i matrícules per a les famílies interessades.

04/05/2018
La regidora d'Educació de Maó, Laia Obrador i la directora de l'EI Fort de l'Eau, Assumpció Pardina La regidora d'Educació de Maó, Laia Obrador i la directora de l'EI Fort de l'Eau, Assumpció Pardina

Els municipis de les dues poblacions més grans de Menorca, Ciutadella i Maó, ja han iniciat els terminis per a la preinscripció i sol·licituds d’alumnes per a l’escolarització dels infants de 0 a 3 anys.

Així, els governs d’ambdós ajuntaments ja han emès informació abundant sobre els processos a seguir i les tramitacions a realitzar. El termini per a preinscripcions s’inicià el passat 3 de maig i finalitza el 16 de maig. Seguidament hi ha els terminis de llista d’admesos, reclamacions, resolucions i llistes definitiva d’admesos, processos que arriben fins a mitjan mes de juny.

Ciutadella compta amb 7 escoletes infaltils: es Mussol, Joguina, es Poriol, sa Galera, Xipell, Roser Gener i Francesc de B. Moll.

Tota la informació de quadres, centres i formularis ho poden trobar a aquest enllaç  de l’Ajuntament de Ciutadella.

Maó compta amb sis centres per a aquestes edats: es Busquerets, Magdalena Humbert, Cap de Creus, Sant Climent, es Passarells i Fort de l’Eau. La informació completa és també al web municipal de l’Ajuntament de Maó, que trobareu a aquest enllaç.

És aquesta una etapa que durant els darrers mesos ha comptat amb certa polèmica per mor de la intenció del Govern balear de regular un model en aquesta franja d’edat que ha tingut l’oposició clara i ferma del sector menorquí, donat que el model d’escoletes infantils de la nostra illa ha treballat durant  dècades una escolarització integral que el decret que volia implantar l’Executiu autonòmic hauria malmès i alterat, després d’anys de consens entre totes les parts.

El decret governamental va ser retirat a causa de les protestes del sector educatiu i per les iniciatives portades a terme al Parlament per part del grup parlamentari de Més per Menorca.  Ara, no només es manté l’esmentat model d’escola integral, de qualitat, universal i pública de 0 a 3 anys, sinó que, a més, es tramiten uns acords presos al respecte que conduiran a la millora de qualitat i garanties per a les famílies amb infants en aquesta franja d’edat.

 

Notícies relacionades

SOM Es Castell presenta la seva candidatura amb la continuïtat de tres regidors

El candidat a la batlia, Joan Serra, considera que SOM Es Castell s'ha guanyat, per la seva bona gestió, poder seguir quatre anys més al front del consistori

La coalició Més per Menorca - EM presenta la candidatura sencera per a les eleccions d'Alaior

L'equip liderat per Isa Allès està format per persones diverses, preparades i amb ganes de fer feina perquè Alaior avanci a favor dels ciutadans i ciutadanes

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit