El Llatzeret obre les portes per a les visites guiades

La consellera de Promoció Turística, Maite Salord, ha avançat un mes el programa per conèixer l’illot del port de Maó, que serà del 10 de maig a 31 d’octubre i amb un centenar visites.

04/05/2018
Maite Salord i el director insular Isaac Olives, amb els resposnables de l'embarcacioó Maite Salord i el director insular Isaac Olives, amb els resposnables de l'embarcacioó

Les visites guiades a l’illot del Llatzeret del port de Maó s’avança enguany un mes. El programa començarà aquest proper 10 de maig i finalitzarà el 31 d’octubre, la qual cosa comportarà ampliar el nombre de visites, que seran aquest any de prop d’un centenar.

 La iniciativa pretén fer accessible un dels indrets més emblemàtics de Menorca tant a turistes com a visitants, d’aquí que s’hagin accelerat els preparatius del programa i també el fet que es reforçarà el servei amb una visita els dimarts, amb la qual cosa es programaran sortides des del moll de Calesfonts el dimarts, dijous, dissabte i diumenge. L’hora d’inici serà a les 17 hores, excepte el dissabte que s’avançarà a les 10 hores. Les visites guiades tindran una durada de dues hores i mitja i cada grup tindrà un màxim de 79 persones.

La consellera Maite Salord ha indicat que “hem començat a rebre peticions per fer-hi activitats. És el que volíem, generar demanda per així de cara l’any 2019 donar-li al Llatzeret una forma més organitzada i amb un calendari més estable”.

Les entrades es podran comprar a les oficines d’informació turística de Maó Centre i Port de Maó, així com a les oficines de Viatges Magon. El preu serà de 18 euros, si bé s’estableixen unes tarifes especials:

•    Els menors de 8 anys podran accedir-hi de franc.

•    Els joves amb una edat compresa entre els 8 i els 15 anys pagaran la meitat;

•    Els majors de 65 anys, jubilats i les persones amb discapacitat tindran un preu especial de 12 i 9 euros, respectivament.

•    Els estudiants abonaran només 4 euros;

•    El preu per a grups serà de 12 euros per persona, una xifra que es veurà reduïda fins als 9 euros si es tracta de grups d’entitats socials sense ànim de lucre, sempre i quan se superin els 30 membres. En el cas de grups d’entitats i escoles es preveu allargar el servei fins a finals d’any.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa reduir el nombre de places turístiques

El partit menorquinista demana al Consell Insular la creació de la borsa de places i condicionar l’expedició de cada nova llicència a la desactivació de dues places existents

Més per Menorca demana limitar la massificació nàutica a la mar

Els consellers menorquinistes proposen al Consell Insular l’elaboració del Pla director sectorial d’Ordenació del Litoral de Menorca

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit